Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
P.S. jestem tu nowy, witam :)
Zdażały mi się ciągi. Teraz jestem w trakcie jednego, ale chcę się wyrwać, żeby chociaż organizm odpoczął.
tyle.
to nic przyjemnego cały czas sie chodzi omotanym, zdezorientowanym, ja lubie brac co drugi dzien, zeby miec na nastepny dzien ta euforie itd. teraz rowniez sie troche ograniczam, ale cos kiepsko mi to idzie:/
co 2 dzien od jak dawna? to w sumie tez sporo.... ja jak odkrylem ta substancje to przyjmowalem na siebie spore ilosci.... masz racje w ciagu oderwanie od rzeczywistosci jest konkretne....
blind ghost - ostatnimi czasy doscyc czesto mi sie to zdarzało az pewnego dnia po niewielkiej dawce moj organizm sie odwdzieczył, ale nic mnie to nie nauczyło <_< ogolnie dxm jem 8 miesiecy z wiekszymi lub mniejszymi przerwami.
gdzies w FAQ'u William'a White'a czytalem o "50 trips limit" ciekawe czy to prawda...ponoc potem loty na dexie to nie to samo... takcz czy inaczej uwazaj bo ta substancja wbrew wszelkim opiniom bardzo wciaga. Osobiscie to wdzien jest zupelnie nie dla mnie ale wieczorem.... szamanska jazda
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.