Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / 2 / 0
Nie wiem z czym jest to zwiazane, ale po 3-MeO-PCP mam dość dziwną wizję. Co jakiś czas regularnie w CEVach widze ścianę. Lecę w jej stronę a gdy staje sie wyraźna zatrzymuje się przede mną i znika. Sciana zwykla tekstura boazeria jakbym zwiedzał czyjś DOM :)
... a no i charakterystyczny traktor jakby leciało się kosmolotem :)
  • 4807 / 268 / 0
Re: 3-MeO-PCP
Nieprzeczytany post autor: TheLight »
^ jak będziesz to brał często w końcu w tą ścianę przyjebiesz

serio, ten drag nie jest zabawką, z opisów na zagranicznych forach wynika, że już parę głów porysował
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 2310 / 11 / 0
Mam zgola odmienne zdanie - dla mnie 3meo-PCP to najlzejszy dysocjant jaki bralem. Zarowno mentalnie, jaki fizycznie. Faktem jednak jest, ze nie stosowalem powyzszego za duzo - mam na mysli ciagi. Dla mnie Minimum dawka to 25mg IM. Poza tym, substancja ta rozwinela skrzydla w polaczeniu zarowno z 4-HO-METem jak i 3-CP - polecam, ale w takm przypadk warto najpierw zmniejszych dawki o max. polowe - bo oziom psychodeli moze coponiektore persony przerazic !
  • 15 / / 0
Dwa tygodnie przerwy między dawką 1350mg DXM wystarczy aby podejść do tej substancji?
IGGY
  • 1053 / 77 / 0
Najfajniejszy dysocjant jaki sprawdzalem, bardzo mocne dzialanie antydepresyjne, fajna dysocjacja ze wzglednie malym oglupieniem, cos na ksztalt OEVow, mila sedacja i swietny katalizator dla innych substancji. W/w efekty mialem w dawkach ~10-15 mg.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Ja nie zauwazylam dzialania antydepresyjnego, zwlaszcza ostatnim razem, kiedy wszystko postrzegalam jako tak glupie, ze az niesmieszne i w samym zamysle skazane na porazke i bezsens. Niemniej pozniej sie z tego smialam, ale nadal, dwa dni pozniej, mam obnizone samopoczucie.

Moje pytanie-ktos poza mna i K podaje to domiesniowo? Macie jakis sposob na polepszenie rozpuszczalnosci? zmora jakas, w dodatku do wszystkiego sie przykleja.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 15 / / 0
Stuknąłem w mięsień na oko między 20 a 30 mg.Stopniowo narastająca przyjemna dysocjacja i wyrażna stymulacja.Podobało mi się że trip rozwijał się ,czułem narastające zmiany postrzegania rzeczywistości przez około 1,5 godziny myślenia i towarzyszącą temu wyrażną stymulację(serducho mocno dawało)ale nie nahalną i dobry humor.Nie podobało mi się natomiast-brak jakichkolwiek cevów i oev-ów,co uznałem za wynik zbyt dużej tolerancji na dysocjanty.Jednak nie mogłem oprzeć się narastającej chęci wsparcia tego tripu DXM-em ,wyległem więc do apteki po paczuszkę Acodinu i przy okazji odwiedziłem w celu nabycia browarków.W sklepie dostrzegłem dopiero wyrażne zmiany odbioru rzeczywistości ,poczucia przestrzeni,wsznystko trochę tajemniczo dziwne ale bez jakiejkolwiek paranoi i całkowicie ogarniałem sytuację.Ku mojemu zaskoczeniu DXM w małej jak dla mnie ilości załadował się wyrażnie i dość mocno,wzmocnił dysocjację i pokoloryzował tripa lecz cały czas było mi mało i postanowiłem się dojebać drugą paką ,po którą wyprawa okazała się nie lada wyzwaniem,gdyż byłem w stanie bliskim do bycia DXM-owym robo-zombi.Niestety o dziwo druga paka ,jak i też póżniej dobicie kolejnej zbliżonej dawki do poprzedniej nie wprowadziły nic nowego oprócz totalnego ogłupienia...dalsze wydarzenia nie warte przytaczania,natomiast moje wnioski są takie ,przed podejściem do jakiegokolwiek dysocjanta najlepiej jest zachować jak największy odstęp czasowy ,miesiąc minimum.Dokonane przeze mnie doświadczenie z tą substancją uważam przez to za w głównej mierze stratą materiału :wall:
IGGY
  • 264 / 2 / 0
@Wowoj
Ja rozpuszczam 15-20 mg w 1 ml to nie mam specjalnie problemu zarówno z rozpuszczalnością jaki i z lepkością, nigdy na to specjalnie nie zwracałem uwagi ale w tym miesiącu sprawdzę.
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 3732 / 45 / 0
Do tej pory mialam dwa rodzaje sortu, szary i bialy, rozpuszczalnosc podobna. Jakiej temperatury wody uzywasz? troche lepiej wychodzilo mi to po podgrzaniu, ale i tak zostaly smarkate strzepki.

ná trzezwo jeszcze da sie to zrobic, ale kiedy ma to byc druga dawka, to jest trauma. mam wrazenie, ze robie to przez godzine :)
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 264 / 2 / 0
Sort mam biały. Podgrzewam (nie gotuję) mieszając do całkowitego rozpuszczenia ale robię to na trzeźwo ;-)
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.