Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Tak, tez moga miec. Po alfie jeszcze lepiej - stan na skraju orgazmu + wielokrotnosc jego osiagania np. 4 razy pod rzad. Masakrija :eek:
Wystarczy, ze skupimy sie intensywnie na uczuciu do panny (moga byc rozne uczucia, chec, milosc, cos jeszcze innego), albo redtube :-p , albo pomyslimy o innej dziewczynie, ktora nam sie jeszcze nie znudzila
Od kiedy jestem na Noopepcie staje mi latwiej po 3mmc. Kolejnym dobrym pomyslem jest wypicie odrobiny kawy lub coca coli. Dobre odzywianie. Banany zawierajace tryptofan sluzacy do syntezy serotoniny.
Im wieksze doswiadczenie z tymi truciznami, tym latwiej mi staje. Na poczatku meczylem sie pare godzin, teraz idzie dosc szybko.
Alfa, pente, 3mmc... Było omawiane, a NEBa nie kupowałem ani nie brałem nigdy.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.