Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 1 / 0
Re: STS-135
Nieprzeczytany post autor: Perel »
Jedno z nielicznych kanna które mi się podobają i jest bardzo trawo podobne, chociaż raz dostałem od tego niepokoju, ale trwał on 5 min max. (jak to ja przy kanna) lecz spaliłem tego dosyć sporo (jak na mnie :D).
  • 67 / 1 / 0
Ciekawa, ciekawa substancja. Maczana 1:40, tolerka średnia. Z początku działanie dość "dziwne" <- tak najlepiej to opisać, ale w ciągu 5 minut zaczyna działać śmiechowo. Nie ryje bani, całkiem przyzwoity kanna. Aczkolwiek bez rewelacji.
narkotyki są fajne
słucham ALCMDZ
"dam ci rade pierdol zielsko bo ci zielsko dziury w mózgu bierz giebla i idź na imprezę ziom"
  • 53 / / 0
dla duzej tolerancji na wszelakie kanna, 1,5g:25g bedzie dobrze?
  • 992 / 17 / 0
Ooo co to to nie. Jak masz kolosalną tolerke, to rób 1.5g na 13-16 gram. Sam mając małą tolerke zrobiłem 0.5g/12 i jednak było słabe, ale potrójne wiadra i było spoko. Na zagranicznych forach piszą, że to jedno z najmocniejszych kanna.... Nie rozumiem tego, to kana nie kara. Właśnie w sts to jest dziwne, że karanie nawet jak jest, to jest piękne. Warto popalić STS by zobaczyć co to są kannabinoidowe wizuale. Miejscami OEV-y hometa mi przypominały.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 50 / 1 / 0
Nie rob maczany, pal proch. Najlepszy sposob na tolerke. Nie pokara to wiecej. Obudzisz sie z kiepem, rozjebany na ziemi oj to ciut za wiele, chyba ze bylo ok tam w glowie to wlasnie tyle :D
  • 34 / 2 / 0
Jak dla mnie jeden z lepszych kannabinoidów, 25g/1,2g robi dobrze przy średniej tolerce, czas działania ok. 40 min, niema uderzenia jak przy am'ce
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.