Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Psychodeliki i mięsne tripy
Nie jem mięsa w ogóle, nie mam mięsnych tripów
28
17%
Nie jem mięsa w ogóle, mam mięsne tripy
3
2%
Jem mięso sporadycznie, nie mam mięsnych tripów
38
23%
Jem mięso sporadycznie, mam mięsne tripy
8
5%
Jem ogromne ilości mięsa, nie mam mięsnych tripów
72
44%
Jem ogromne ilości mięsa, mam mięsne tripy
15
9%

Liczba głosów: 164

ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Jem mięsa ogromne ilości, raczej nigdy go nie smażę, nie piekę i nie gotuję. Po prostu na surowo z solą.

A mięsną fazę przeżyłam po około 13-14 mg 2C-P. Ogólnie to było trochę za dużo, jak na to, że w pokoju obok byli starzy chłopaka, których jeszcze przyprowadził do pokoju jak leżałam na peaku. Na żyrandolu przewiązałam wcześniej czerwoną arafatę, coby ciemniej było i przez całe 12 godzin leżenia pod nią na łóżku nie mogłam na to patrzeć... Przypominało mi to na przykład jakąś obleśną morską mątwę, albo polipa jakiegoś, a to znów obstrzępiony kawałek ścierwa. Widok TEGO powodował u mnie wielkie fale nudności. Potem, jak już się wymęczyłam i próbowałam odpocząć, ponodować, nie dało się, bo cevy to były albo splątane macki, albo demony, jelita, krew i flaki. Nie podoba mi się już 2cp, łatwo przesadzić z resztą.
"Nie zapomnę tych wszystkich akcji po klonach"
  • 5792 / 1188 / 43
Jedzenie mięsa na psychodelikach to fascynujące przeżycie. Rozmyślasz nad sensem życia istoty, którą teraz pożerasz, tańcząc dance makabre. Czujesz, że z każdym kęsem twoja energia życiowa rośnie. Takie jazdy to krok do kanibalizmu i szaleństwa. Budzą pierwotne, brutalne instynkty rządzące człowiekiem. Wychodzi z nas to czego najbardziej się obawiamy w swoich urojonych wizjach. To jest piękne.
Ostatnio zmieniony 07 października 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2466 / 15 / 0
Bycie wegetarianinem obniża poziom testosteronu a mniejsza ilość testosteronu oznacza słabszego tripa.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 358 / / 0
Jestem wege, mój testosteron wypierdala razem z tripami, lol
  • 4024 / 372 / 951
White_Power pisze:
a mniejsza ilość testosteronu oznacza słabszego tripa.
A to czemu?
  • 2466 / 15 / 0
W wątku o grzybach czytałem ale nie mam w tej chwili źródła.

Chodzi chyba o to że niski poziom testosteronu podwyższa prolaktynę a ta obniża dopaminę która podwyższa poziom serotoniny. Tak jak na SSRI za mocno nie potripujesz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 562 / 29 / 0
Nie jem mięsa od 7 lat, a mam często bardzo mocne tripy na psychodelikach po komicznie małych dawkach.
Ostatnio zmieniony 10 października 2013 przez skatofagi, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 372 / 951
No właśnie u mnie podobnie, dlatego zapytałem.

Raczej pierdoły, teoria bez pokrycia.
  • 2658 / 559 / 0
Pragnę wskrzesić temat. Jak wiemy, wiele osób donosiło o mięsnych wizjach po bromoważce. Ja z kolei miałem potężnie mięsne wizje po amanicie, zebranej i przyrządzonej godnie. Zastanawia mnie, czy znajdzie się ktoś, komu przytrafił się mięsny trip podczas gdy był już osobą mięsa niespożywającą.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 1329 / 337 / 12
Nie wiem jak interpretować ten tytuł, ale jedyne co mi do głowy przychodzi to jak po angielskim kwasie (sorry ale do tej pory nie wiem co-ile było na blotterze ale był good acid) ziomuś współlokator miał taki trochę ciężkawy okres finansowy tj. stracił prace i marudził ale pamiętam, że za ostatnie £10 kupił da nas po jakimś tikka kebabie - tak mnie ten fakt poruszył, że mi się włączyły rozkminy o jałmużnach, głodzie i wg jaki to szlachetny gest dzielenia sie posiłkiem, że aż łzę uroniłem i mu oddałem za te kebaby :patrzy:

Chociaż z drugiej strony jak to później jeszcze próbowałem rozkminić, to mógł mnie lekko w chuja zrobić bo mieliśmy na tyle pozytywnie-przyjacielskie relacje od lat i mógł wiedzieć, że po kwasie będę bardziej uczuciowy na takie sprawy i po prostu postawie te kebaby jak dobrze mnie podejdzie psychologicznie no ale to tak abstrahując - pomijam fakt, że ten kebs na kwasie smakował bardzo dziwnie to nie nadwyrężając jego dobrej duszy miałem jeszcze chytry plan zejść do niego do salonu dosłownie na 5 minut oskubać go trochę z zielska tzn skręcić jointa z jego tematu. Plan trochę nie wypalił bo zasiedzialem się tam z pół godziny i upierdoliłem połowe stołu w okruchach po zielsku i tytoniu cośtam sobie kminiąc w bani i śmiejąc pod nosem. Ziomek pyka na konsoli i wyraźnie podirytowany, że się na niego cały czas gapię zapytał mw tak:
- z czego ty sie kurwa śmiejesz?
- no bo ty jesteś taki piękny (a miałem na myśli, że ma piękne serce a nie jego wygląd zewnętrzny tzn żadne pedalstwo czy coś)
- nie moja wina, że matka z takim księciem sie jebała %-D
Kurwa, jak jebłem śmiechem z tego tekstu to mi sie znowu bletka z tematem rozjebala na stole i koniec końców ziom mi pomógł skręcić tego bata ale stwierdził, że jestem jebanym ćpunem i mam wypierdalać do siebie bo go już wkurwiam :korposzczur:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.