Vivid pisze:Rzeczy dające przyjemność zaczynają zanikać i ćpanie jest jedyną przyjemnością. Ja zacząłem tracić nawet to nie za dobre życie i boję się czy to odstawianie/powracanie do ćpania nie rozregulowało mi głowy na dobre, bo teraz na trzeźwo mam dziwne zachowania.
Przerzućcie te nasze posty do innego wątku, np. "Co wam zabrała kodeina?", bo nie chciałbym dostać warna, dlatego wcześniej zwracam uwagę.
Dyskusja niniejszym tam ląduje. Dobrze jest zapoznać się z takim wykrzykniczkiem w prawym górnym rogu posta i zgłosić nam pierwszy post takiej dyskusji, będzie szybciej, łatwiej i przyjemniej. ;) mrstothet.
And speak my point of view,
But it's not sane...
nie wiem czy to co pisze ma jakikolwiek sens, zła godzina. twój mózg nie chce dla ciebie dobrze.
poznałem nature problemu na własnej skórze przemyślałem wszystkie możliwe drogi, nie ma takiego zdania które może naprawić ten tragiczny rozwój wydarzeń.
patologiczna skorupizacja osobowosci
Czarli Czarnuch pisze:moment w którym zauważysz problem jest momentem w którym juz nie da sie wycofać.
Ale do tego czasu czeka jeszcze oczywiscie majka, fent i hel, zeby posmakowac roznych rarytasow
Oslabiona motywacja wraca do normy po jakims czasie nie-cpania opiatow, ale jest gorzej. Mysle, ze znajomosc z kodzia trzeba kiedys skonczyc, nawet jesli nie jest sie uzaleznionym fizycznie. To nie jest dobre dla psychiki zycia. Znieczulenie daje latwosc radzenia sobie na codzien, ale jedyne co z tego tak naprawde pozostaje to oslabiona motywacja.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.