Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 451 / 14 / 0
@Kuban13
kupuj nie pierdol , legalne w Polsce , ja bym się nawet w te poste restante nie pieprzył w takiej sytuacji
Kontakt: cardomar15@tutanota.com
%-D
  • 4 / / 0
1. Czy miał ktoś doświadczenie z odbiorem przesyłek z UK (etizolam x100/200 albo ze 100g Noopeptu) ?? Będzie przypał z tego, czy może jednak paczki takie przechodzą bez problemowo.

2. Wie ktoś może jak wygląda sytuacja z odbieraniem przesyłek zagranicznych np jak tej wyżej; na Czechach, czy Słowacji przez polkę/polaka ? Bo może tam mniej przypałowo jest odbierać paczki...

[Do moda: Na drugie pytanie nie ma odp. Co do pierwszego, to również nie znalazłam nic konkretnego na temat etizolamu i noopepetu. Jedynie, jest info stricte o lekach, a te nie są klasyfikowane jako leki, a jako rc. ]
  • 1513 / 27 / 0
1 Zamawiasz legalne substancje - najwyżej jebną Ci na badania. Nie widzę problemu - było w pizdę razy omawiane na forum. Ilości też nie są takie ogromne.

2 A jak ma wyglądać - normalnie. Tak jak w każdym innym państwie UE - w tym PL. Raczej mniej przypałowo nie będzie - niby z jakiego powodu - co najwyżej więcej będziesz miała tłumaczenia się w obcym języku.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 4 / / 0
Miałam nadzieję, że celnicy w krajach takich jak Holandia czy Czechy, bardziej pobłażliwie traktują takie przesyłki.
Ehhh... widzę, że zaoszczędzenie kilku złotych przy zamówieniu hurtem chyba jednak nie jest warte konfrontacji z wymiarem sprawiedliwości :/

Wpadali może komuś na chatę po zatrzymaniu paczki przez UC ?
  • 1 / / 0
Myślę że powinno być ok ostatnio zamówiłem modafilin z uk i żadnych problemów
  • 239 / 4 / 0
Re: Przesyłki
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
Co myslicie o kupnie mepha od zagranicznego vendora z UE? Raz paczka dotarla do kolegi, drugim razem juz nie. Byly to male ilosci. Teraz czeka na dyche. Jak myslicie? Czemu nie doszła jedna i czy kolejna rowniez moze zaginac w nieznanych okolicznosciach?
  • 357 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: grap32 »
Dostawa kurierem czy poczta?
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 239 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
Poczta, bez podpisywania, prosto do skrzynki.
  • 853 / 58 / 0
Nieprzeczytany post autor: gbu »
pytanie.
Do kolegi idzie list z pewnego kraju UE.Na pewno został wysłany.Jak dotąd jak w zegarku wszystko dochodziło w 3 max 4 dni
Teraz minął 4 dzień i pusto - wiadomo, możliwości jest wiele ale miał ktoś tak że x razy czas był dokładnie taki sam a za którymś było 1 czy 2 dniowe opóźnienie?
bo z tego co wiem to generalnie wszystko jest automatycznie.O tej i o tej biorą, o tej sortują, potem samolot, kolejne sortowanie, poczta i skrzynka
Ogólnie kolega by się nie martwił, tyle że to pierwszy raz by do 4 dni nie doszedł.
chodzi mi o odpowiedzi kogoś kto zamawia w przeciągu roku bo dawniej to różne rzeczy się zdarzały.
  • 934 / 12 / 0
Na ogół jest to za każdym razem ten sam czas jaki idzie dany rodzaj listu z konkretnego Państwa, na moją pocztę przykładowo polecone z: austria, belgia, holandia, czechy - 48h od nadania, ale już hiszpania i uk zawsze 5 dni roboczych. Oczywiste bywa że list idzie dzień czy dwa dłużej, ale to nie są za częste sytuacje. Oczywiście dla spełnienia tych warunków listy muszą być nadawane do określonej godziny. W przypadku krajowych poleconych to w sumie nie pamieętam kiedy nie doszedł do mnie kolejnego dnia list
wyslany przed 15. Niemal 100% jest kolejnego dnia, z tą różnica że w zależnosci z jakiego miasta w Polsce część przychodzi pierwszą wymianaczyli są po godzinie 6 rano, a z niektórych miast dopiero drugą wymniana czyli około 17, w trym przypadku najczęściej listonosz jużnie dostarczy takiego listu i będzie on kolejnego, chyba że korzystamy ze skrytek pocztowych i sami wyjmujemy wieczorem, z resztąna skrytkę doxhodzą też w sobote listy wysylane w piątek (oczywiscie jeśli skrytka jest na poczcier działajacej w sobotę, a najlepsze są całodobowe, bywało że o czwartej nad ranem w sobote z imprezy szedlem na poczte odebrac list z zapasami wysłanymi w piatek :-D)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.