13.09 Dzień 10: 1mg
14.09 Dzień 11: 0.75mg
15.09 Dzień 12: 0.75mg
16.09 Dzień 13: 0.5mg
17.09 Dzień 14: 0.25mg
Kiedy przyjebać trzy ce pe+ homet+ 5-API, aby ten chujaszek (klon) nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa?
Co do odstawki to jak narazie jest spoko, wpierdalam dodatkowo 5-htp, może coś pomoże
Regulator Kwasowosci pisze: Kiedy przyjebać trzy ce pe+ homet+ 5-api, aby ten chujaszek (klon) nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa?
Co do odstawki to jak narazie jest spoko, wpierdalam dodatkowo 5-htp, może coś pomożena chujowe samopoczucie.
Bez niego będziesz miał pewnie niezłe jazdy po 3 dniu odstawki, a z nim to już całkiem kolorowo będzie!
Jak jadłeś benzo przeciwlękowe (bromazepam, alprazolam, lorazepam) to najpierw ich się pozbądź i później dopiero schodź całkiem z benzo.
Nie zmniejszaj dawek tak szybko, jak jadłeś rok, bo to będzie miało mały wpływ na samą odstawkę. Schodź tydzień w tydzień po 0,5 mg klona jak już musisz.
Generalnie nie wiem co wolisz? Spłycone wrażenie po psychodelikach czy wyjebany bad trip? Jak to drugie to napisz trip reporta ;-)
phiea23 pisze:Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
And speak my point of view,
But it's not sane...
phiea23 pisze:Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
Jednego pięknego dnia kiedy już wiedziałem, że braknie mi kasy na zakup klonów, które to kupowałem tylko przez internet zjadłem ranną dawkę zapiłem jakąś rudą spod łóżka i na nieświadomce ojebałem resztę zapasów gdzie było ze 20mg?
Później obudziwszy się trzeźwy i lekko wydygany powiedziałem starszej o co be i do doktorka, który jak to u niego zimny lub ośrodek.
Wybrałem zimny, dał depakinę i jedyne uboczne to miałem z depakiny :-)
Przedwczoraj rzucony Gibel w ilości 25ml dziennie przez 2 miechy przy pomocy rolek 5 w ilości sztuk 6.
Przynajmniej na tym polu mi się życiu ułożyło i byłem u tego samego lekarza :-)
druidancer pisze:Zależy, po co Ci taki koktail. Czy z powodów leczniczych, czy innych różncyh. Ogólnie nie powinno być tak źle z odstawieniem BDA w tym zestawie, da się zrobić, zawsze można podregulować którymś z leków, który Ci zostaje, w razie kryzysu, tylko z głową "pod kontrolą lekarską"- żeby nie było. A co bierzesz dokładnie?phiea23 pisze:Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
SSRI - Parogen
Neuroleptyki - Haloperidol
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.