Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Poki tramal byl to rower byl swietny, ale na skrecie cialo mnie tak nukrwia ze kilka dni to lezenie na wyrze.
Co tu duzo mowic - Swiety Wielki Ibuprofen! (ifenin forte 12x 400mg = 3zl).
Efekt podwaja benzo.
Efekt potraja do tego alko...
ajak umiecie uzyc giebla to jestescie wygrani.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
Nie cytuj w całości posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. Przyciąłem. mrstothet.
A jak ma się skręta to najlepiej iść na detox. Kluczowy wpływ na jego moc ma psychika. Te same leki w domu a na detoxie działają inaczej. Na dtx zasypiam po 2och stilnoxach, w domu mogę cały blister wciągnąć i chÓj.
xzx
Doktorka dała mi karbamazepine, trazodon i tianeptyne przyjmowaną już wcześniej i paczka 10 tabsów retartów po 100 mg i mam zejść w niecały tydzień do zera :nuts: Takie akcje to ja widziałem w Gwiezdnych wojnach. Ile trwa normalny detoks? Bo już nie wytrzymam.
Lube and a duckduckgo map, dude where's siri at?
You want food i got a myriad,
A whole spectrum of colours for you if you feelin' that
Brown sugar, white rock, green leaves,
Red string, gray powder, anything"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.