Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
offtop- jaki z obecnych na rynku kana polecacie jako najbardziej euforyczny albo dajacy jakas doze energii i dzialania. szukam czegos bedacego przeciwienstwem zamuly, co przyda sie do spalenia przed melanzem
Ten polecaja wlasnie
W mojej okolicy (i nie tylko)tj. woj.Opolskie znany jest dopalacz o byłej nazwie "Śruba" później po przypałach zmienili naklejkę na opakowaniu na napis "S-1". Sprzedawany w lombardach, budkach z "jednorękimi bandytami", podobno znany dobrze we Wrocławiu.Było o tym dość głośno, Kojarzy ktoś ?
Tu nasuwa się moje pytanie: ma ktoś pojęcie co to za kanna ?
Pytam, bo jarałem tego sporo, naprawdę sporo, te kanna cholernie mi odpowiadało z różnych względów a teraz kupienie go stanowi problem (przypały i kary pieniężne nakładane na miejsce jego sprzedaży).
Melvin Burgess
Wchodzi po kilku sekundach, i powoduje chwilową ciężkość rąk , :-p Działanie zamyka się w ciągu 20-30 minut.
Nie wiem jak lepiej mógłbym to opisać :-| Dodam, że takie same działanie ma maczanka AK-47 z legal w....
Melvin Burgess
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.