- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Najpierw sniffem jakies 50mg FMA po tym (prawie) 2 tablety aztec sun, po jakichś 5 godzinach kolejny sniff 4 tez cos koło 50mg.
Było spoko, troche bardziej energetycznie, ale tylko przez chwile, potem ziewanie...
Miałem wrażenie, ze normalnie jak wpiepszam miks 5 i 6 apb to działa to dłużej... Tym razem jakos zeszło szybciej...
Zerowy zjazd :)
Jak z tolerką?
Jak myślicie wpłynie to na szóstkę? Robił ktoś tak? Bo w sumie to nie chce sobie zjebać fazy z APB, ponieważ tym razem ma być wyjątkowo wyjątkowo :-D
Edit: chociaż o miks też bo do tego APB sztrzeliłbym też trochę FMA... Da to coś?
DZisiaj miks 100mg 6APB do tego ekstrakt z żeńszenia 20mg, gingko biloba ekstrakt - 50mg, do tego Catuaba....
0:00 100mg 6APB + 20mg ekstraktu z żeńszenia + 50mg ekstraktu z gingko
0:30 napar z 5gramow catuaby
1:00 Totalne załadowanie apb ;) euforia, odrealnienie - w sumie lekki "nieogar" :cheesy:
2:00 Ziewająco, ale przednie :-D dojadam guarane (kopiata lyzeczka)
4:20 5mg 4homet donosowo
4:30 czarodziejsko :-D
6:30 dzieje się bosko, ale śpiąco...energia z guarany odchodzi w siną dal (dodam, że poprzedniej nocy spałem 2:30 godziny) wale 50mg 4FMA
6:45 tak jak oczekiwano, fma znosi zmęczenie, ale trochę ingeruję za bardzo w (lekką hometowską) psychodelie
8:00 ok. 8mg hometu do nosa
8:15 czarodziejsko część druga, ale krótka ;-)
9:00 łamie mnie spanie - dociągam 38mg fma (tyle mi zostało)
9:30 ok...nie jest to już nic nadzwyczajnego, ale kręci sie ostro :cheesy: (taka spokojniejsza energia) :retarded:
11:15 jaram blanta, rozluzniam się i w sumie to mógłbym iść spać....
12:00 ++ nie idę
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.