Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Cienista Marchewa pisze:Moim zdaniem ilość wciąganego 25C nie jest w stanie zmienić w odczuwalny sposób właściwości drażniących nośnika.
Więc wywołuje ów ból, analogicznie do 2c-c hcl, czy nie?
Najlepiej pociąć karnon na jak najdrobniejsze kawałeczki, wrzucić na łyżeczkę, zalać 2ml wody i podgrzewać zapalniczką, aż do zredukowania objętości do 0,5ml.
Później zassać strzykawką i masz karton w 0,5ml płynu
Cienista Marchewa pisze: Zdecydowanie krócej niż przy podaniu "na dziąsło".
[u mnie ~2/3 krócej]
czy mogę substancję z kartonika wyciągnąć do 0,5ml spirytusu w którym już będzie się znajdować 0,5mg 2cp? bo tylko takowy spirytus posiadam. Dawka 0,5mg 2cp nie wpłynie na pewno na tripa, ale czy nbome się prawidłowo rozpuści?
Przenoszę, dzięki za zgłoszenie. -dsn
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.