Przed chwilą wizytował u mnie dzielnicowy sprawdzić, czy faktycznie jestem trzeźwy.
(wiecie jak jest fajnie uczucie jak widzę z okna podjeżdzające pod chatę policyjne auto?)
Co to qrwa ma być...
Jakieś komentarze?
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zmienił mi się kurator i rodziciele (jestem już dawno dawno pełnoletni, ale mam bardzo bardzo troskliwych rodziców) przypucowali się dla niego, że dalej sobie pozwalam na co nieco i pach bach...przychodzi pismo, że mam zakaz odurzania.
Dzielnicowy wpadł zapytał, ćzy wywiązuje się z tego (ja-tak, chociaż nie do końca, bo kurwa wypiłem 2 mega mocne kawy dzisiaj, czy mam się czuć jak człowiek łamiący prawo?), zapytał kogoś z domu, czy faktycznie jest ok z moja trzeźwością. Do widzenia. Wszystko trwało 5 min. Zadnych alkomatów heheh
Wiecie to na pierwsze spojrzenie jest śmieszne, ale to jest kurwa jakiś absurd.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
Ciekawe, wygląda na to, że nasze Państwo skoro nie może nic zrobić z narkotykami postanowiło zrobić coś ze ćpaniem.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.