Więcej informacji: Barbiturany w Narkopedii [H]yperreala
dobra jebac to pije enerrgetyka przepijam jeszcze 100 luminalu czyli w 2 dnie 900 mg bo 100 ooddalem kooledz (ktory mowi ze czuje to drugi dzien) mam nadzieje ze bede zyl papa :)
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Kocham Luminal
a i to by bylo na tyle moja kuracja bedzie wygladala tak 0 klonazepamu, koncze z tym syfem raz na zawsze i jedna tabletka albo pol 100mg luminalu, to c o zrobilem bylo troche glupie a niedoswiadczone organizmy trafily by chyba na ojom :D mnie od rana naqrwia serce az ciezko sie oddycha czuje wszedzie mrowienie , jak to ja zawsze musze przegiac pale, nienadwyrezam serducha leze w domu caly dzien w lozku i na tyle, jak mnie matka obudzila to nie jestem wcale taki spiacy, ale dobrze wiem ze jak sie poloze i usne to nie obudzi mnie nawet budzik ktory obudzil caly dom a lezal przy mojej poduszce ten lek usypia na zabuj i dlugo trzyma nie dziwie sie ze wycofali go w leczeniu psychiatrycznym , wydaje mi sie ze jakbyn zjadl 2 opakowania to bysmy juz nie pogadali wiecej , nie wienm czemu ale tak mi sie wydaje niech to bedzie przestroga dla innych, moj ziomek po 100 mg po 24 godz dzwonil mowil ze czuje sie zajebisce i wogole ze chce sie tym leczyc
rxss pisze:po benzo, takich jak chociażby bromazepam i aplrazolam pojawiły się u mnie bardzo realne sny i w dodatku w zapamiętywaniu ich nie ma żadnego problemu, nawet po odstawieniu benzo doświadczyłam czegoś takiego, mimo że kiedyś miałam problem z zapamiętaniem jakiegokolwiek snu. Póki co testuję American Dream Root :)
Non pisze:A nie przypadkiem African Dream Root? ;-) Ja przy pierwszych podaniach benzodiazepin miewalem wyrazne sny (bylo to lat temu 4, moze wiecej), ale przy codziennych zapodaniach, czar prysl. Teraz bardzo wyrazne sny mialem po Doxepinie. Kazdy sen zbudowany byl na fundamencie z mysli podczas dnia, tzn. jesli intensywnie myslalem o koncercie, to snil mi sie koncert, powplatane byly watki poboczne, rowniez skladajace sie z czegos, co dzialo sie za dnia, ale bylo to okraszone nutka onirycznej mgly, takiej magicznej.rxss pisze:po benzo, takich jak chociażby bromazepam i aplrazolam pojawiły się u mnie bardzo realne sny i w dodatku w zapamiętywaniu ich nie ma żadnego problemu, nawet po odstawieniu benzo doświadczyłam czegoś takiego, mimo że kiedyś miałam problem z zapamiętaniem jakiegokolwiek snu. Póki co testuję American Dream Root :)
(offtop)
Wycięto offtop. taurinnn
Nie miałem ochoty brać tego w miksie, o którym zaraz napiszę, ale jednak stało się.
Chciałem przygrzać 900 Kody, do tego zjeść marne 40 mg Relanium i zapić to alkiem. To mój ostatni dzień w kraju, bo wpadłem zaledwie na 3 dni. Luminal miałem wziąć do Niemiec, ale kurwa - nie wytrzymałem. Zeżarłem do powyższej konfiguracji najpierw 100 mg Lumi, potem dojadłem drugie 100 mg.
Wypierdoliło mnie tak z kapci, że naprawdę bałem się, że zaraz umrę. Nadal się tak czuję, choć już Koda dawno ze mnie zeszła, a Rolek nawet nie poczułem.
Tak ujebany nie byłem nigdy. Żadne tam miksy Kody z benzo, trawą, alkoholem i GBL nie umywają się do miksu z Fenobarbitalem. To najcięższy narkotyk, jaki spożywałem w życiu. Straciłem przytomność na godzinę, nie wiem jakim cudem oddychałem
Jak na pierwszy raz z Barbi to miks szalony. Brak jakiejkolwiek akomodacji oka, brak ruchu, jedyny ruch, to bicie serca i oddech. Teraz nawet tego posta piszę na raty, bo mam trudności.
Naprawdę się ujebałem. Wiem, że trzeba podchodzić do Luminalu ostrożnie, bo to topór, a nie jakaś tam siekierka.
Totalny odlot. Przyjemniejsze są oczywiście benzodiazepinz, bo Lumi po prostu morduje (dosłownie i w przenośni)
POLECAM HARDCOREOWCOM
cos cie ostatnio zadko slychac luminal sie spodobal
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.