Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 471 / 2 / 0
A co w tym nadzwyczajnego? Niejednokrotnie po różnych psychodelikach miałem OEVy, a po zamknięciu oczu nic ciekawego, dopiero gdy przeniosłem się do łóżka i ogarnęła mnie cisza pojawiały się CEVy, tak może być i w Twoim przypadku. Mnie się wydaję, że to w jakimś stopniu otoczenie determinuje powstawanie CEVów. Nie mówię tu oczywiście o o jakichś srogich dawkach sajko gdzie nie ma zbytnio różnicy między zamkniętymi oczami a otwartymi. ;-)
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2013 przez novumdragum, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 147 / 23 / 0
Ja potrafię mieć srogie OEV nie mając wcale CEV, więc to raczej nic nietypowego.
  • 38 / / 0
Kiedy ja zalewałem się CEV'ami po 30 mg kumpel nie miał ich wcale. Myślę, że to kwestia bardzo indywidualna, ponieważ kumpel jest alkoholikiem. I jak najbardziej zależy od miejsca i przebiegu całego tripu, bo defacto po 40 mg nie miałem zadnych CEV'ów..
  • 803 / 40 / 0
zażywał ktoś będąc na neuroleptykach? zostawmy teorie, mi chodzi o doświadczenie

analogicznie do sytuacji: kolega mówił mi, że po benzo to nie ma co walić metkata, a swego czasu miałem taką noc, że spożyłem 4 alpry jedynki naprzemiennie z kotami iv i nie odczułem żadnego osłabienia kocich wjazdów, choć "w teorii" działanie metkata powinno być odczuwane słabiej
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 1456 / 19 / 0
No generalnie neuroleptyki wyłączają działanie wszystkich substancji, które działają agonistycznie na receptory serotoninowe, ale w praktyce czasami zdarzają się wyjątki, jak ze wszystkim.
Osobiście nie mam doświadczenia z neuroleptykami + tryptaminami, ale osoby które miały i zdawały mi "raporty" potwierdzały, że nic nie działało (zarówno psychodeliki jak i empatogeny), a jeżeli już to bardzo słabo.
Dużo też zależy od samego neuroleptyka, tego jak długo się go przyjmuje i w jakich dawkach.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 611 / 133 / 0
czy przetrzymywanie 4acodmt w lodówce przez kilka dni nie było zbyt drastyczne dla substancji ? Mówi się że trzeba trzymać w ciemnym i chłodnym miejscu, ale czy ta lodówka nie przymroziła tego za mocno ? bo brałem 1 raz 35 mg a za przeproszeniem nie urwało dupy ,a zalecali mi 20.
Przyjęte oralnie.
  • 5299 / 106 / 0
Po benzosach jest jeszcze jakaś szansa, że tryptaminy poczeszą, choć to w głównej mierze zależy i od dawki benzo, jego rodzaju a i od dawki tryptaminy. Ryzyko wystąpienia tripa po przykładowej olanzapinie jest bardzo znikome. Raczej nie marnotrawiłbym działania tryptaminek kurując się neuroleptykami. Zawsze można próbować z wysoką dawką, które 'przebije' się przez tarczę antyrakietową. Można by cudaczyć z podaniem im/iv. Intuicja podpowiada, że jeśli efekty graficzne wystąpią to raczej przy słabej akceleracji ze strony karty graficznej w mózgu. Jak kto ma ciśnienie to niech kombinuje i koniecznie zda relanium yyyyy relacje.

Trzymałem 4-H w lodówce przez kilka obrotów dłuższej wskazówki czasomierza elektronicznego (około sześciu takowych obrotów) i nie wyglądało żeby prorok stracił na mocy. Najlepiej trza trzymać w ciemnym miejscu niedostępnym dla dzieci, bez dostępu powietrza i światła. Cholera wie, może światło ze lodówki zaszkodziło %-D ?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1456 / 19 / 0
Lepiej w lodówce niż w temperaturze pokojowej, a najlepiej w zamrażalniku (byleby było szczelnie zapakowane).
A to, że 35mg "nie poklepało jak trzeba" to już pewnie wina wielu innych czynników (zakładając, że już wcześniej nie była zdegradowana). Psychodeliki są kapryśne i trzeba do tego przywyknąć i następnym razem zmienić s&s.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Zauważyliście pewną długotrwałą zmianę w charakterze po przyjmowaniu 4-aco ? Chodzi mi o to że zastrzyk genialności i głębokie przemyślenia życiowe przyczyniają się do pogardy nad ludzkim gatunkiem, zaobserwowane nie tylko na sobie samym.

Kolejne pytanie bardziej praktyczne, można łączyć MXE z 4-aco i marihuaną ?
  • 579 / 130 / 0
@Masti92: Wzrost pomysłowości, ogarnianie w świadomości większej całości - jak najbardziej. Ale czemu pogarda do ludzi? Możesz rozwinąć myśl?
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.