Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 423 / 12 / 0
MXE jest swietne do sluchania muzyki.

Do sluchania odglosow przyrody polecam 4 hometa, gdy po dawce 25mg przechodzilem obok ogrodowej fontanny ten dzwiek pszeszyl mnie na wylot.
  • 31 / / 0
  • 720 / 12 / 0
25C NBOMe - nawet MDMA sie nie umywa, a raczej jest to calki inny typ odbioru muzyki. A najlepiej to mix MDMA + 25C/25D. MASAKRA.. ;)
  • 678 / 1 / 0
na 25I też jest zajebiście!
delikatny jestem na zwale.
  • 1180 / 5 / 0
Extasy hands down.

Każdy człekokszatałtny powinien chcociaż raz w życiu opierdolić grocha...DOBREGO grocha na dyskotece.
  • 382 / 7 / 0
Każdy człekokszatałtny powinien chcociaż raz w życiu opierdolić grocha...DOBREGO grocha na dyskotece.
Hehe, racja.

Z tylu substancji, których próbowałem to TYLKO MDMA, czyściutkie... :-)

Ta euforia.... z tych dropów sprzed 10 lat... Ahhh... Mistrzostwo.

To wtedy przerzuciłem się ze słuchania rapu na muzykę elektroniczną ;-)
Ostatnio zmieniony 05 października 2013 przez WuWuA32, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 189 / 2 / 0
Do muzyki najlepsze MDMA, klasyk.
Kto sie lubuje w psychodelikach to tez mozna znalezc cos dla siebie, mi po 25Cnbome tez kozacko nuta wchodzi.
Uwaga! Użytkownik 4acoDMT jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
brt pisze:
Hehe, racja.

Z tylu substancji, których próbowałem to TYLKO MDMA, czyściutkie... :-)

Ta euforia.... z tych dropów sprzed 10 lat... Ahhh... Mistrzostwo.

To wtedy przerzuciłem się ze słuchania rapu na muzykę elektroniczną ;-)
Stestuj 2,5D-NBOMe / 2,5C-NBOMe, krótko bo krótko, albo 2C-D. Wchodzi w rachubę także 4-HO-MET. I nie tylko. Sedno sprawy leży nie do końca w substancji lecz w nastawieniu, nastroju budowanym w przeciągu dnia.

Moim zdaniem, nie do końca (czy początku także wszakże) wkręt w muzykę leży w substancji, lecz oczekiwaniu wobec psychodeliku chęci wkręty w nuty i nastawieniu na wkręciszze w pięciolinię rozpoczętą kluczem wiolinowym.

Takie nastawienie należy budować na godziny przed tripem. Na myśli mam klawiaturowej, że nastawiasz się, że chcesz, aby muza rozkurwiła Ci system w głowie + bluescreen ;). Chcieć to móc, a zaprogramowanie psychiki, żeby muzyka zniszczyła wszystko, co w Tobie złe, to gwarant, to pierwszorzędne, co musisz zrobić, aby Twoje ulubione, oklepane utwory brzmiały tak jak pierwszy raz. To się da zrobić. Jak pisałem wyżej, trzeba się nastawiać, cały dzień nic nie słuchać tylko po to, żeby na tripie muzyka dostroiła Cię (i to skierowane do każdego innego Czytelnika) do maksymalnie pozytywnych wibracji. Po takiej podróży na długo chce się żyć pełną parą z pozytywnym nastawieniem do życia, które ciągle wali kłody pod nogi.

Nie wiem czy wertujesz, obczaj dział muzyka -> ambient/psybient. Warto ;-)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 30 / / 0
stawiam na metkota,
2cd.
dwa rozne punktymwidoku :retarded:
  • 1068 / 93 / 0
Po amfetaminie jest fajny wkręt w muzykę, oczywiście po tych strasznych psychodelikach. Po opio to rybka jak i po alku.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.