piszcie jakie odmiany sadzicie w przyszlym roku :d
WW x KAZEK
E2 x LR F1
KC 33
moze(mam nadzieje ze da rade z funduszami)
ak-48
lr#2
-Easy Bud
-WWxSkunkSpecial
-Master Kush
-WW feminised - trzeba sprobowac czy dojdzie, jak bedzie takie samo lato i jesien jak teraz, to da rade
-jakies nieznane jeszcze mam, ale podobno kosa!
Planuje jeszcze:
-Super Skunk
-California Orange Bud
-ak48
-Purple Power Plant
-easy sativa - femi
-maroc - femi
-lowryder
-mazar
Co o tym sadzicie ?? :)
WW feminised - trzeba sprobowac czy dojdzie, jak bedzie takie samo lato i jesien jak teraz, to da rade
tak czy inaczej zbierzesz niedojrzaly plon ale mocny dosyc - no i bedzie mialo dziwny zapach malo podobny do tego co sie kupuje od dila...
Taki w sam raz na palenie dla siebie :) - no w sumie to jest siekiera nawet troszke ;P
WWxSkunkSpecial
Masz moze tego troche wiecej ;P ??
Mozemy wymianke strzelić - ja dam Ci White Widow x Santa Maria...
-Super Skunk
California Orange Bud
-easy sativa - femi
Pozatym ma problemy z pleśnią...
ja bym klupił co innego... - moze coś z Mandala Seeds (to sa ci z hiszpanii chyba) ?
Pozdro
LeonardoDaVinci pisze:
tak ludzie jakos nie krzyczą że jest mistrzostwo. po zdjeciach tak widac ze wyglada troche siejkowato...-easy sativa - femi
Poza tym ma problemy z pleśnią...
LeonardoDaVinci pisze:ja bym klupił co innego... - moze coś z Mandala Seeds (to sa ci z hiszpanii chyba) ?
cal Orange bud, podobno dochodzi !! i ma duze szanse, chce zaryzykowac, najwyzej bede mial nieco niedojrzale!! zawsze cos, a byc moze cos mi sie uda.
A tak mysle sobie zeby umiescic WW w miejscu bardzo naslonecznionym, a na flovering czyms ja zacienie, byc moze da mi to z tydzien wczesniej dojsc... nie wiem sam... chetnie poeksperymentuje :)
Shaman (thx Rastuch)
Northen Light (ale Indoor ;)
Jeśli ktoś posiada pechy Passion'a prosze PW.
Oby słonko i w tym roku dopisało =)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.