Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
jak wygląda sprawa z tolerancją. Przebije się przez tolerancję z 4-HO-MET z dnia poprzedniego?
zaczęło wchodzić i być wizualnie już przed pierwszą w nocy
ciężko wchodziło, myślałem że zaraz rzygnę, jakoś tak nie wygodnie mi się i stało i leżało
noc spędziłem w łóżku, mocno widoczne fraktale przy zamkniętych i otwartych oczach, trochę wizji, zauważyłem też trochę totalnego odklejenia, jak po dexie, co jakiś czas gdzieś daleko odpływałem myślami by zaraz wrócić z całkiem trzeźwymi
odbiór mnuzyki przebomba
rzygać tak mi się chciało aż mnie około 2 złapał taki głód że myślałem że pół lodówki zjem :D
substancja na plus, ale ciut żałuje że nie wykorzystałem jej całego potencjału spędzając noc w łóżku
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Scalam. -dsn
Eh duzo nie bede pisal. Moim zdaniem to jest jebana trucizna i tyle. Nie warte zachodu, rzyganie cala noc ;] Poza tym to slabsza siostra 2C-E i w przeciwienstwie do innych mi ja bardzo dzialaniem przypominala. Pieprze ta grupe zwiazkow, tryptaminki sa duzo fajniejsze i naturalne, szkoda mojego zdrowia.
Scalam. -dsn
3C-E nie przypadnie do gustu zwolennikom spektakularnych efektów zarówno mentalnych jak i wizualnych. Przyjemnie i kreatywnie rozmawia się z ludźmi, jednak nie daje ona jakichś szczególnie głębokich doznań w sferze psychicznej. Jeżeli się skusicie, polecam tak jak pisał hahul zrobić sobie gorącą kąpiel na dobry początek.
Dawka testowa to nieco ponad 75 mg. Może w wyższych, ma potencjał, ale na pewno sprawdzenie tego będzie nieekonomiczne (relatywnie oczywiście).
I to też.
Dziwi mnie tylko, że w pihkalu przy 60 mg jest napisane "Visuals very strong, insistent" - u mnie przy większej o 25% dawce ledwo wystąpiły. Muszę spróbować w miksie z czymś bardziej wizualnym, może da się wyciągnąć z tej substancji więcej nawet przy niskiej dawce?
Tylko, że zostało mi 25 mg, więc chyba muszę pomyśleć o innej drodze podania (kłucie odpada).
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Lepiej w bombce.
potwierdzam, bomby o niebo lepiej
Jak wyglada sytacja kiedy we krwi kraza benzo i dodtakowo ma sie ochote na 3-ce?
Jestem fanem psychodelikow, ale ostatnie pol roku zaniedbalem ten temat kosztem glownie benzodiazepin, kodeiny i tramadolu. Od miesiaca glownie jade na benzo, bo tego sie nie da odstawic z dnia na dzien, bez wielotygodniowej redukcji dawek.
2 tygodnie temu wzialem 25i i zajebiscie mnie porobilo (2,5mg) , czy z 3-ce bedzie podobnie?
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.