Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 311 / 4 / 0
Mi sie ząb pokruszył po pierwszej przygodzie z tym więc troszke sie zniecheciłem. Niektórych robi dobrze innych słabiej. Dla mnie jest lajtowy.
  • 33 / / 0
Testowałem te substancje przez kilka tygodni z przerwami i powiem tak, można ją używać do 3 dni max 3g po tym pojawią się objawy: mocna psychoza, ciężko jest odróżnić co jest prawdą a co nie. Mocno siada na serce mi się 2 razy kołotanie serca pojawiło.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
  • 934 / 12 / 0
NaCoCzekasz pisze:
Mi sie ząb pokruszył po pierwszej przygodzie z tym więc troszke sie zniecheciłem. Niektórych robi dobrze innych słabiej. Dla mnie jest lajtowy.
ja po może pół roku chyba ze 4 zeby nadkruszyłem
  • 33 / / 0
@up:
Jeśli chodzi o problemy z zębami to ja nie mam takich problemu po bufie, ale regularnie chodze 3 razy w roku do dentysty i często po zarzuceniu myje zęby ;)

Zbędny cytat. mrstothet.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
  • 137 / 5 / 0
NaCoCzekasz pisze:
Po jednym zapodaniu ?
Co Ty dostałeś grudę twardą jak kamień i napierdalałeś nią po zębach że Ci się jeden ukruszył ? %-D %-D
Uwaga! Użytkownik botak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 1 / 0
^ how about szczękościsk?
delikatny jestem na zwale.
  • 39 / / 0
Przeokrutny, jak to po stymulantach z grupy ketonów
  • 4 / / 0
Siemano, miałem sporo do nauki na jutro więc o około 19 walnąłem pierwszą kreskę, potem jeszcze 3 mniej więcej co godzinę(wziąłem około 100mg). Materiał już ogarnąłem, ale jutro mam ważne zaliczenie i muszę być w miarę możliwości w pełni sił psychicznych. Zasnąć teraz (próbowałem od 2 do 4 w nocy) nie mogę. Czy kreska przed egzaminem pomoże czy nie? Ew, jakieś inne rady co zrobić by jakoś wytrzymać jeszcze kilka godzin (chociaż do 13) bez snu na pełnym ogarze.
  • 78 / / 0
jasiu67 pisze:
Witam,
Mocno się zawiodłem tym związkiem. Zwał przeokrutny - serce napiedala kilka godzin po zejściu, do tego jakieś dziwne pulsowanie w brzuchu i wątrobę rozdęło. Dawka max 100mg. więc bez przesady.Sprawdził sie tylko w miksie z brefedronem, który widać przytłumił zjazk.
bufedron jest hepatotoksyczny?
a jeśli chodzi o zjazd, jest może porównywalny do zjazdu po fecie?
  • 38 / / 0
jak jest z dlugotrwalym uzywaniem w malych dawkach?
musze przywalic 10dni nauki, wspomoglbym sie wlasnie bufkiem tylko nie wiem czy mozg zbytnio nie ucierpi
jesli nie to moze zamiennie z czyms?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.