Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 42 / / 0
Nie wydaje sie Wam ze GBL zabija cala przyjemnosc z seksu? Jeden pierdolony mechanizm.....? Czy moze wlasnie ten mechanizm Wam sie podoba?
  • 3205 / 176 / 0
br0w4r pisze:
Ja ogólnie mam taki problem, że nie umiem zrobić tego co nie robię na trzeźwo.
Gibel to jest " trzeźwe " ujebanie, u mnie jest ono zbyt trzeźwe i tutaj widzę problem.
No co ty? Jeszcze o takim przypadku nie słyszałem. Każdy kto próbował giebla miał bajerę na maksa (dziewczyny też :cheesy: ), ciężko mi aż uwierzyć że ktoś mógłby nie mieć tego efektu po gieblu, stary, musisz nad tym popracować! Na trzeźwo, a jak chcesz to na gieblu też, ale ważne żeby na trzeźwo o tym pomyśleć/pogadać/po prostu podziałać.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
Mi po gblu podoba się ta spontaniczność w gadce, nic nie muszę na sobie wymuszać, poszukiwać tematu jak robi sie cicho, wszystko samo się pojawia.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1342 / 48 / 0
SENIORSENIOR moim zdaniem zabija, naprawdę nie rozumiem co tak się ludziom podoba w seksie po gieblu, imo na trzeźwo jest o wiele lepiej. Dla mnie to taki seks w wersji demo. Wzrost libido jest spory ale doznanie są bardzo przeciętne. Dodatkowo nie zauważyłem żeby seks był znacząco dłuższy niż normalnie, co mnie bardzo rozczarowało, a naczytalem się w tym temacie że podczas działania gbla nie można dojść/trudno dojść. Też ktoś tak ma(odnośnie długości stosunku)? Czy mam jakieś specjalne predyspozycje :roll:
SESH
  • 3363 / 360 / 0
Jak ma sie cos na trzezwo zjebane to nic nie pomoze, nie ma zadnego wonderdrug na cokolwiek, przykro mi.
  • 1141 / 9 / 0
@FajnieJest

Ja mam ogólnie problemy z odczuwaniem emocji, czy to dobrych, złych, reszty też i raczej gibel zmienia to w niewielkim stopniu.
Czyli mam coś zjebane i co bym nie robił to nie widzę zmiany :-/
  • 3363 / 360 / 0
Taki masz temperament, nie widze w tym nic zlego, nie zalamuj sie, ziom.
  • 1141 / 9 / 0
Nie łamię się, ale chciałbym się czasem wkurwić, poczuć trochę euforii i smutku.
Najbardziej to mi dokucza brak ambicji, a wystarczy ruszyć dupę i działać :rolleyes:

Koniec z tym ofem, dobrej nocy ;-)
  • 1934 / 108 / 0
cat to ty chyba nie pijesz GBL, na GBL/GHB libido leci wysoko do gory, pala stoi jak policjant przy drodze z suszarka a "pompowac" panne mozna bardzo dlugo, albo dasz rade dostarczyc tyle bodzcow ile trzeba (pieprzenie intensywniejsze niz u krulikow) albo bedziesz ja pompowal az nie zacznie slabnac GBL/GHB

tak bynajmniej dziala GBL/GHB na zdrowego testera
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 285 / 2 / 0
Dokładnie, drągal w górze gotowy na całą noc :-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.