Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
br0w4r pisze:Ja ogólnie mam taki problem, że nie umiem zrobić tego co nie robię na trzeźwo.
Gibel to jest " trzeźwe " ujebanie, u mnie jest ono zbyt trzeźwe i tutaj widzę problem.
Ja mam ogólnie problemy z odczuwaniem emocji, czy to dobrych, złych, reszty też i raczej gibel zmienia to w niewielkim stopniu.
Czyli mam coś zjebane i co bym nie robił to nie widzę zmiany :-/
Najbardziej to mi dokucza brak ambicji, a wystarczy ruszyć dupę i działać :rolleyes:
Koniec z tym ofem, dobrej nocy ;-)
tak bynajmniej dziala GBL/GHB na zdrowego testera
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.