Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 4024 / 375 / 953
Nie, nie jest. Sugeruję lekturę Regulaminu: http://talk.hyperreal.info/regulamin-forum-t28123.html
  • 3 / / 0
Zapoznałem się z regulaminem i jedyną wzmianką na ten temat jest podpunkt 8 w "I. Założenia ogólne, zastrzeżenia prawne" który nie reguluje tego czy konto da się usunąć czy nie. Z mojej strony sugeruje zapoznanie się z ustawą o ochronie danych osobowych art. 32. Nie chcę robić problemu tylko zwyczajnie proszę o usunięcie tego konta.
Uwaga! Użytkownik MolecularAdventure nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Zapoznałem się z regulaminem i jedyną wzmianką na ten temat jest punkt 8 dział 1 i nie reguluje on tego czy konta nie da się usunąć. Ja z mojej strony polecam ustawę o ochronie danych USTAWA z dnia 29 sierpnia 1997 r. rozdział 4.
Uwaga! Użytkownik MolecularAdventure nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6254 / 446 / 12
Kont z bazy nie usuwamy, ale widzę że już swoje zablokowałeś. http://talk.hyperreal.info/regulamin-forum-t28123.html
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1784 / 30 / 0
nie mam uprawnień do wysyłania prywatnych wiadomości. o co chodzi?
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 27 / 0
Użytkownicy mogą wysyłać e-mail przy pomocy forum - dochodzą na podany przy rejestracji adres. (Kopertka pod awatarem albo w profilu). Prywatne wiadomości mogą wysyłać tylko członkowie ekipy (między sobą i do userów - wtedy dostajesz powiadomienie na maila o wiadomości).
mr_b∩ʁbꞁө
  • 46 / 1 / 0
yo!

jest możliwość zmiany dotychczasowego nicka?
' not from UK '
  • 901 / 11 / 120
Nie ma takiej możliwości.
  • 6 / / 0
Może to trochę OT tutaj, ale myślę, że nie do końca. Czy ktoś z adminów mógłby się pochylić nad problemem odzyskania dostępu do starego konta, które wspominany wyżej limit "30" dawno przekroczyło?

Zmieniłem swego czasu konto e-mail podpięte do konta [h] na hushmail, potem była dłuższa przerwa ze względu na różne bardziej pilne sprawy w życiu. Hasło do [h] się zapomniało, a konto do hushmail już zlikwidowane z powodu braku aktywności. Dla kogoś z dostępem do bazy danych wystarczyłoby zamienić podpięty e-mail z hushmail, na ten użyty przy rejestracji konta [h] i już mógłbym sobie wygenerować nowe hasło. Help pliz?

PS. Mam jeszcze mail potwierdzający, rejestrację starego konta [h] na adres e-mail sprzed zamiany na hushmail. :-)

Trochę przeniosłem mr_b
Uwaga! Użytkownik mariano236 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1317 / 234 / 0
Moi drodzy moderatorzy, wiem że może niezbyt często moderowałem neurogroove, ale chyba i tak częściej niż dzieje się to teraz. Może jednak przywrócicie mi uprawnienia do zatwierdzania raportów?
ODPOWIEDZ
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.