Właśnie przypomniało mi się, że kiedyś będąc w klubie dostałem 2 krążki romby, które jak mniemam były na MDEA.
Po jednej tabsie bania mi weszła niewyobrażalnie mocna, jednak nie była to faza do klubu, bo byłem obezwładniony do tego stopnia (moje towarzystwo też) , że nie było mowy o żadnym tańcu, cieżko było utrzymać szklankę z sokiem. Siedzieliśmy tylko przy stoliku, praktycznie nie gadając ze sobą tylko każdy wyginał ryja i podziwiał światełka/wczuwał sie w muzykę + mocna euforia. Bardzo ciekawym elementem były przepiękne CEVy, bardzo mocno zsynchronizowane z muzyką, coś fantastycznego (będę musiał chyba przypomnieć sobie takie coś i do 6-APB wrzucić jakiegoś 2c-x). Faza dosyć krótka, moze z godzinkę i szybki powrót do normlaności Druga kulka i powrót do stanu poprzedniego.
Brał ktos czyste MDEA, to faktycznie wywołuje cevy?
MDMA nawet w dużych dawkach cevów nie wywołuje (po bardzo dużych dawkach oevy są , ale nie przypominam sobie cevó).
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.