Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 350 / 8 / 0
up

ale już widać po Twojej gadce, że Cie temacik fascynuje także ja nie wyrocznia ale myślę, że prędzej czy później dołączysz do grona użytkowników helupki - to zupełnie inna bajka niż koda - przerabiałem temat niestety kiedy koda już wkurwiała zamiast działać;/
  • 171 / / 0
Ugh nie ma skąd jej brać;P a jeżeli będzie jej chciał to ja zrobię mu pierwszy zastrzyk!
A jeszcze prawdziwsza prawda jest taka, że On chyba na odwyku jest? Wie ktoś co się z nim dzieje? :c
U mnie zaś minęło już 7 miesięcy odkąd zapoznałam się z herą. Ciągu nie było, skrętów tym bardziej. Ale smakuje lepiej niż kiedyś. Nawet w małych dawkach.. I ciągnie do niej mocniej i do tej krwi w pompce....
  • 840 / 26 / 0
To rzeczywiście masz czym się chwalić że chłopakowi podasz pierwszego strzała. Ja zrobiłem to kiedyś raz i żałowałem całe szczęście że chłopak w porę się ogarnął. Też to zrobiłem jak jeszcze nie byłem wjebany i nie świadomy tego co mogę zrobić. Teraz jak poznałem na własnej skórze co to za ból to bym nigdy nie dał brązu kolesiowi który nigdy tego nie brał. Ale w sumie też nie ma co się oszukiwać jak ktoś chce przyjebac to musi skądś wziasc a kto szuka nie błądzi i predzej czy później dopnie celu. Pozdrawiam ;)
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / / 0
Nie chwalę się tym, Ugh szoty już sobie robił, więc jako tako wprawiony, pewnie zrobiłby to sam:) O ile On w ogóle jeszcze żyje.... Kilka miesięcy temu mówił, że chce odstawić mieta. Mam nadzieję, że mu się to udało..
Ale to przykry fakt, że wiele osób pokazuje dragi kolejnym i tak dalej........ W tym ja. Ale hery jeszcze nikomu. Tylko zrobiłam pierwszego strzała komus kto jedynie H palił. Jego pierwszy raz był ze mną :-) (nie jest off?)
PS Nie,tym tez się nie chwalę ;-)
  • 1 / / 0
nie moze jakis admin zrobic porzadku z tym tematem? jeden wielki smietnik a nie TR
  • 2652 / 382 / 0
Ugh pisze:
Heh, z tego co widzę, to walisz coraz częściej. Coś czuję, że znowu polecisz w długi ciąg, jak to u grzejników w końcu...

Wyjdą, czują sie gicior, "będe ćpał na sportowo", no i ćpają właśnie tak, miesiąc, dwa, trzy, czasem pół roku, a potem hamulce puszczają i jazda z grubej rury. Bo jednak sportowe branie opio, to jak nie branie, męczarnia IMHO.
Święte słowa. Próbowałam na sportowo (nie w przypadku heroiny) to sie udawało brać raz na tydzień przez 2msc a potem to wszystko pierdolnęło. Jeszcze inna opcja ale to stare czasy - absta 3tyg i 3tyg ciągu, bo chciałam to nadrobić jakby %-D i wszystko szlag trafił.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
Nie można ćpać na sportowo helu. Koniec końców zawsze wpada się w ciąg. A każdy kolejny jest coraz bardziej mocniejszy.
Każdy sportowiec przechodzi na zawodostwo :-)
  • 1534 / 205 / 0
No właśnie, jakoś tak jest, że zawodowcy częściej się szprycują niż amatorzy. Vide - Tour de France :-)
  • 2652 / 382 / 0
Ja odkąd wzięłam pierwszy raz H jeszcze nie wyszłam z ciągu, ciekawa sytuacja bo spodziewałam się, że zaczne, bede probowac wytrzymac jak nadluzej, potem będą coraz krótsze przerwy, aż w końcu wpadnę, a tu od razu popłynęłam i tyle mnie widzieliście %-D
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 7 / 0
Masz tyle heroiny, że wystarczy na ciąg??? Jak ten ciąg niby wygląda, tj przeciętnie ile razy dziennie i jakie ilości? Skręt już był? Wzywało się pogotowie z powodu skręta? Jak wyglądają twoje relacje z rodziną?
Uwaga! Użytkownik Kredaguma jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.