Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Boloxxx pisze:Tylko potem wapowanie lq w proporcji 1 ml spirytu na 2 ml lq może być średnio smaczne
20-80 ,czuć leciutko
40-60 drapie po gardle strasznie ,da się palić ale z trudem czuć lekkie działanie alko może to placebo
70-30 palić to wyzwanie ,kara dla naszego gardła
http://www.youtube.com/watch?v=2cOHc3xM97gdo 4 ml ,nasypałem nie więcej niż 60 mg STS ,nie podgrzewałem ,na chama wsypałem i nic nie kombinowałem
wziąłem 6 buchów i zdychałem 2 godizny , niewiele brakowało aby kumpel dzwonił po karetke
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
purple_swag pisze:karać w autobusie/sklepie/gdziekolwiek na mieście
niewiele brakowało a była by karetka,nie tyle co paranoje itd co fizycznie mój stan był niestabilny
Poza tym czy ktoś próbował innych kanna z e-papierosa? Szukam czegoś lajtownego, ale żeby nie było problemów z rozpuszczaniem w liquidzie.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.