Torpeda pisze:Kurwa ja prawie nie pamietam co sie działo. Było zajebiscie ale gdy majka sie skonczyla to juz troche gorzej sie bawiłem. No i popełniłem ten bład co zawsze czyli majka z klonami. Podobno niezle mi odjebało. Przepraszam Makbeta , Roksane i Hellcat za to ze mnie tak poniosło. Dzieki ze mnie jakos przypilnowaliście. Co do wioski to wpadłem tam kilka razy, ludzie fajni ale byłem w narkotycznym amoku i ciezko było nawiązac jakąś rozmowe. Było zajebiście!!
Romantyczka pisze:Jakiś smutny był ten woodstock :( Ludzie wcześniej wyjechali, bo zostali okradzeni, mój kolega został podpalony, molestowany przez policję i również okradziony, zaś mnie okradziono w drodze powrotnej gdy sobie słodko spałam :(
Co do samego woodstocku - po zobaczeniu goa dupy jego urok padł. Podobało mi się to, że była tam wielka różnorodność, wręcz "zlot dziwaków". Z drugiej strony ten syf sprawiał, że prawie cały czas chciało mi się wymiotować. Ten upał również mnie wymęczył. Nie wiem, czemu, ale w ani jedną noc nie wytrzymałam dłużej niż do północy, jakoś woodstock męczył mnie fizycznie.
Romantyczka pisze:Nie było po Tobie tego tak widać, myślałam, że ogarniasz rozmowę. ;)
Rzeczy się pilnuje, a nie. Potem tylko można płakać nad rozlanym mlekiem...
1) dzięki za zapro, ale niestety nie dane mi było Was spotkać.
2) byłem rozbity nieco za gastro i tam w mojej okolicy dostrzegłem napis "-> Do H.". Teraz pytanie: to była wasza wioska, czy piętnastopostowcy założyłi własną wioskę?
btw. jak mnie wkurwia gość użalający się na tym, że na woodzie syf, brud, smród i ubóstwo
moje pytanie: a czego się kruwa spodziewaliście? To jest festiwal, gdzie każdy jedzie mieć wyjebane i czuć się po prostu wolny (wiąże się z tym śmiecenie, jebanie po krzakach, chlanie na umór, spanie gdzie się da, ujebane nogi).
Jeśli jadąc na wooda myślisz, że wszyscy segregują śmieci, nie ćpają, piją 2 piwka dziennie i myją się każdego dnia, to proponuje Ci wyjazd na święto młodzieży w Legnicy :old:
Mundek, zostalo Ci wybaczone, a my sie chociaz nauczylismy, ze jestes kolejna osoba, ktorej klonow sie po prostu nie daje ;)
i rowniez chcialam podziekowac za 25i, ktore gdzies mi neistety wsiakly... tak wiec, Chaotka, jakbyscie byli jakos w kielcach i mieli je jeszcze, chetnie odkupie:)
w ogole, kto zostal podpalony? tej historii nie slyszalam :s
a calosc, mimo ze to juz 5 moj wood i z roku na rok impreze odbieralam coraz gorzej, tym razem oceniam na pewno lepiej niz poprzednim razem. no i mielismy najlepszych sasiadow swiata( kilku nonemow z hypka, wiecznie skwaszeni albo po MDMA, weseli ludzie :D )
trąpka pisze: byłem rozbity nieco za gastro i tam w mojej okolicy dostrzegłem napis "-> Do H.". Teraz pytanie: to była wasza wioska, czy piętnastopostowcy założyłi własną wioskę?:old:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.