Miałeś takie skutki uboczne? Po jakim czasie minęły (jeśli minęły)?
Dlaczego zaczynasz drugą kurację - nawroty?
To co czułeś przy pierwszych dawkach to już nie wróci. Podejrzewam, że właśnie takie działanie odpowiadałoby Ci? Pewnie już wciągałeś sproszkowaną tabletkę? Był to uczucie co przy pierwszej tabletce a nawet lepsze.
brd123 pisze:22 dzień na burpopionie, pierwszy tydzień 150, potem 300, od dwóch dni na 450mg, ciągle wielka lipa, zero działania antydepresyjnego, zaczyna mi brakować cierpliwości, będę testować jeszcze miesiąc. Dorzucam 50mg/d Amisulpirydu, podobno nadaje się na depresję i dystymię.
Dersu Uzala pisze:Post do kosza, wlasnie zczailem ze nie ten watek, sorry... Albo nie... Jedno pytanie: Czy na Wellbutrin nie ma w ogole refundacji? W aptece sprzedawczyni wolala bodajze 106 zlotych za pake 150, zyban chyba jeszcze drozszy, poprosilem wiec o najtanszy zamiennik, a ta proponuje mi... desmoxan :D. Generalnie ciezko bylo to wydebic, ale mam juz sprawdzony patent hehe. Pytanie o laczenie z alpra zadalem juz w odpowiednim watku, lecz zalezy mi o jak najszybsza odpowiedz (recka w garsci, uderzam do apteki), czyli - alpra+bupropion mozna bez przeszkod?Gdybys mial okazje, opisz jak funcjonujesz po amisulprydzie - dla mnie to najbardziej masakrujacy neuroleptyk - akatyzja, dyskinezy. Jak z tym u ciebie?brd123 pisze:22 dzień na burpopionie, pierwszy tydzień 150, potem 300, od dwóch dni na 450mg, ciągle wielka lipa, zero działania antydepresyjnego, zaczyna mi brakować cierpliwości, będę testować jeszcze miesiąc. Dorzucam 50mg/d Amisulpirydu, podobno nadaje się na depresję i dystymię.
Wygląda na to, że Wellbutrin powoli się rozkręca, 450mg od tygodnia, od miesiąca leczenie, niepotrzebnie 2 dni jarałem trawe bo teraz sam nie wiem co się ze mną dzieje, jestem jakiś taki rozkojarzony, czynności wydają się takie jałowe, nie jestem w stanie wiele przeczytać ze zrozumieniem, na powrót bym tylko leżał, chyba trawa wyćmiła resztki dopaminy, które już wdzięcznie podnosił Bupro i zamieszała.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.