Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
luminal_100
  • / / 0
2sprawa jest taka że na generykach robią testy i jeżeli nie przejdą to lek jest niedopuszczony do obrotu królik dobrze mówi wszystko zależy od wypełniaczy ją tam jadłem wszystkie leki dostępne z alpra i nie czułem żadnej różnicy
  • 1188 / 5 / 0
Wyczytałam na ulotce Zomirenu, że nikotyna osłabia działanie uspokajające, a może podbijać działanie pobudzające. Siedzę po 0,5 mg i palę e-papierosa, wydaje mi się, że nie czuję osłabienia spokoju, czuję wewnętrzny spokój i motywację do robienia czegoś spontanicznie, bez uprzedniego analizowania tej czynności nie wiadomo ile razy. 0,5 mg wydaje się być dobrą dawką dla mnie, teraz muszę tylko uważać żeby tolerancja nie skoczyła i oszczędzać tabletki na naprawdę stresujące sytuacje, które się zbliżają w moim życiu, ale myślę, że dam radę z ich pomocą. Chyba zostanę zwolenniczką alprazolamu, działanie podoba mi się bardziej niż przy klonach, szkoda tylko, że jest krótsze, ale coś za coś. :)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 952 / 3 / 0
Jezdzcie alprazolam wszyscy tu obecni wczoraj poczuwszy jego euforie zakochalem sie w tym leku, co prawda srednio sie oplaca cenowo bo troche trzeba tego zjesc :D ale moze 5 sloiczkow alproxa na miesiac starczy dodajac do tego 4 paczki klonow :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 7 / / 0
Co do generykow, to zmojego doswiadczenia wynika ze xanax jest mocniejszy od afobamu i odstawianie xanaxu jest naprawde przejebane. Jem benzo od niedawna i zaczalem od afobamu 1mg. Po miesiacu odstawilem, jako ze bralem rownoczesnie fluoksetyne ktora mnie wykonczyla na maxa. Nie odczulem zadnej odstawki. Potem kupilem opakowanie xanaxu 1mg i jadlem go jak cukierki, dzialal jakby mocniej tak agresywniej na mnie. Myslalem ze po 30 tabsach tez nic mi nie bedzie a tu kurwa klops i to byczy %-D. Wszelkie negatywne rzeczy jakie moze czuc organizm chyba czulem. Jak x man w czasie transformacji. Najlepszy byl gotujacy sie mozg i kosci :scared: . No ale za tydzien znowu afobam 1mg, miesiac jadlem i pelen leku, bez schodzenia z dawek zjadlem ostatniego i nic zadnej odstawki. potem nastepne opakowanie afobamu 1mg i znow zadnej negatywnej jazdy. Teraz spozywam afobam 0,5 mg dziennie (bo 1mg to zamocno ryje beret) na dwa razy i dzis walasnie przerwa czyje sie swietnie :cool: Wiec w moim wypadku napewno jest roznica miedzy generykiem a oryginalem.Wspolczuje odsatwki xanaxu po kilku miechach.To na serio mocny lek nie przginajcie z nim :old:
Uwaga! Użytkownik karolkarol24 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Co do fajek, to jak ostatnio zarzucilem 1mg alpro, to wypalilem ponad poltora paczki... gdzie normalnie pale ponizej pol paczki. Gustuje raczej w opio, a benzo to raczej z rzadka, tak wiec nasuwa mi sie pytanie... czy ten szajs dziale na receptory nikotynowe, albo cos, bo pierwszy raz mialem taki ciag do fajek???
  • 1343 / 18 / 0
6,5 godz. temu wziałem 1mg alprazolamu (afobam) - w domysle, zeby pójść wieczorem na impreze do klubu w którym nie byłem i z myśla o poderwaniu płci przeciwnej. Pospałem sobie po tym 5h, po czym teraz wstałem. W planach mam i tak przyjsc na 20-ta, wiec myślę ewent. o dojedzeniu 0,5mg, mimo iz powoli ciag mi sie zaczyna robić.

Prosze o odpowiedz, czy napewno te 0,5mg pomoże, czy beż niespełna 40min. po przebudzeniu mogę być uspokojony, wyluzowany, tyle że nie widze różnicy miedzy takim stanem a rannym, gdy byłem lekko zdenerwowany
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1358 / 23 / 0
Jak jadłeś to 6,5 godziny temu to już alprazolam przestał działać, bo to krótko działająca benzodiazepina, po takim czasie już raczej nie czuje się efektów i można dorzucić połówkę. Pamiętaj, że alpra działa ok. 4-6 godzin, więc nie dojadaj za wcześnie. Powodzenia ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 507 / 11 / 0
A na mnie alpra prawie w ogóle nie działa. Tzn działa, ale już bez tego rozluźnienia mięśni jak i przy innych benzo, tylko ogromna senność + kleptomania nie do opanowania, gorsza niż po klonach. Dobra do mixu z kodą i tyle. DIAZEPAM RULEZ
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 1358 / 23 / 0
Alprazolam nie jest benzodiazepiną rozluźniającą mięśnie, tylko przeciwlękową - daje uczucie pozornej trzeźwości przy zażyciu jej np. samemu w domu, ale przy stresowej sytuacji na pewno poczułabyś jej działanie ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 1343 / 18 / 0
Everett1992 pisze:
Jak jadłeś to 6,5 godziny temu to już alprazolam przestał działać, bo to krótko działająca benzodiazepina, po takim czasie już raczej nie czuje się efektów i można dorzucić połówkę. Pamiętaj, że alpra działa ok. 4-6 godzin, więc nie dojadaj za wcześnie. Powodzenia ;)
w przeszłości jak zarzucałem 0,5-1 to cały nastepny dzień euforia. ale trzeba to trzeba - połówka + ostra kofeina.
Pozdrawiam
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.