Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 100 / 1 / 0
Czy to tak trudno kupić produkt w 99% czysty na necie ???
Przecież jak ktoś ma np starych na chacie i sie przypierdzielają... to wystarczy na paczkomet a nie kurde kupować od dilow produkt dostępny na necie i do tego legal rotfl
Uwaga! Użytkownik krato33 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 92 / 0
Kurwa przecież Pente tez jest slone w smaku...
A tak wołgle to kurwa nimosz soli w dumu czy jak ? No to już biegusiem zapierdalaj po materiał porównawczy z kuchni i pjerdolnij analizę bjeda-metodom na "łoko" %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Najszybszy sposób na sprawdzenie to bierzesz na końcówke palce ile się przykleji, nie musi być dużo, wystarczy nawet ~5-10 mg i troche na język, reszte w dziąsło wcierasz, zdrętwieje to kryształ.
Może być tak że ktoś mu mógł dorzucić lidokainy ale ona w krysztale nie występuje.
  • 597 / 2 / 0
Kwestia tolerki Bigosie, pente działa na serotonine. Też obawiałem się wyższych dawek, ale powyżej tak 120, w granicach 150 działa dużo przyjemniej i wcale nie robi większej masakry z sercem i ciśnieniem, nie wprowadza też tego stanu poddenerwowania i irytacji co w niskich dawkach. Ogólnie jest całkiem fajny w wysokiej dawce, w niskiej do niczego. Ale pente i tak ma imo więcej wad niż zalet, są lepsze ketony.

PS. mnie 800mg naraz by napewno zabiło %-D
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 182 / 4 / 0
Osimset to na dwóch, ale nie róbcie tego w domu.
W sumie nie wierzyłem w dawki 150-200 tutaj wymieniane.

Do czasu jak na pewnej wixen party, gdzie niskie tony z głośników zwalają drinki ze stolików (całkiem nieświadomy rym) wysypałem 0,5 z wagi na dwóch, taka sytuacja :*) Ale i tak to pewnie spoko dawka dla niektórych obecnych tu wyjadaczy ;-)
(sam pewnie jebłnąwszy kiedyś więcej, ale z pamięcią po ketonach bywa różnie więc podałem ostatni przykład)
Może być tak że ktoś mu mógł dorzucić lidokainy ale ona w krysztale nie występuje.
Diler z ulicy wie co do lidokaina? Weź man :)
  • 35 / 1 / 0
Jednak te 150 nosa czystego pentedronu, na niestyrany b-k mózg znaczy bez jakiejś przećpuńskiej tolerki mi pokazywało zawsze jakąś magię tej substancji. :) Nie jestem doświadczony w biedaketonach, ale pentedron mi najbardziej pasuje, bo mu najbliżej do ulubionego spida. ;) Dlatego też rozumiem, dlaczego tyle ketonowców tu po nim jedzie, że taki biedny a i tak z rc to dla mnie wybór nr 1. :D
ErgoLeon z BiedAkotanem w 1 skuadalisię DOM ku.
co-zkim-kiedy-ile-jak-ukogo-aaamożegdziewkońcu?
pocodlaczegotoskądtu? :rolleyes:
kosmetyki, tiki. filmiki, sprzęt turbo, szczepionki.
fikimikiza burzenia rozsądku.
dziurawe gumki... autopionki.
  • 170 / / 0
Pierwszy raz po komsumpcji pente zostawilem w woreczku strunowym.Po 2 dniach złego przechowywania rc sie psują.Na trzeci dzien kolor kryształkow zmienil sie na biały i słony smakiem ,wiec jesli twoje pente jest słone to efekt złgeo przechowywania.
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 869 / 15 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Kurwa przecież Pente tez jest slone w smaku...
A tak wołgle to kurwa nimosz soli w dumu czy jak ? No to już biegusiem zapierdalaj po materiał porównawczy z kuchni i pjerdolnij analizę bjeda-metodom na "łoko" %-D
wg mnie, pente faktycznie jest slonawy , ale dominuje okropnie gorzki, odrzucajacy smak. zdecydowanie ciezko pomylic go z sola kuchenna...
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 597 / 2 / 0
Zależy od sortów. Są i takie które naprwadę są głównie słone. Łatwiej w każdym razie z solą niż cukrem %-D
150mg+ dla nie przećpanego kandydata to naprawdę ogromna wrzuta, nie mówiąc już o 200. Serce dostaje wpierdol ogromny, cały organizm w ogóle. No ale magie pokazuje ;) Taki urok tego pentedronu. No ale przerzucam się zdecydowanie spowrotem na NEB
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 16 / 1 / 0
Ile to może leżeć w pakiecie w normalnym miejscu by było później zdatne?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.