Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Co sądzicie o tym, żeby pojawił się taki temat? Ostatnio tu i tam czytam o tej drodze podania, a na forum brakuje konkretnych informacji. Fajnie by było gdyby Ci z was którzy mają jakieś doświadczenie z do dupną aplikacją ketonów podzielili się swoimi doświadczeniami. Nos jak wiadomo przy ketonach szybko zaczyna umierać, nie każdy się kłuje, a radzić sobie jakoś trzeba. Może jednak lepiej sprofanować swój święty zad niż smarkać bordową krwią :)
Jeśli ktoś wie coś na ten temat niech może poda wady, zalety i różnice w dawkowaniu i działaniu względem innych dróg administracji.
Pozdrawiam was moi drodzy
Odrazu zapytam jak to jest z NEBem p.r. ?
Powód: Przyklejono, zmiana nazwy tematu.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
NEBa wrzucaj 100-200mg (200mg to górna granica przy jakiejś tam tolerancji, 150mg to za dużo dla kogoś nowego), w im mniej rozpuścisz tym lepiej (~1ml jest dobrze). Pierwsze kilkadziesiąt minut to coś co bardzo polecam, wrzucić muzykę, położyć się, siup i jazda. Dawkowanie większości ketonów p.r. to 2/3 tego co wrzucacie oralnie, lub całość sniffa.
Chciałbym żeby ten wątek nie przerodził się w dywagacje na temat kwestii czy to jest gejowskie, takie, siakie, a służył jedynie problemom natury technicznej albo dzieleniu się wrażeniami. Najbardziej podoba mi się ten narastający wjazd jak to Dersu określił. P.r. w ogólnym rozrachunku wychodzi lepiej niż sniff.
Wyrażę więc tylko swoje zdziwienie tym, jak Wy możecie wlewać sobie w dupsko takie ilości jak 5ml płynu i:
a) czuć się z tym komfortowo?
b) w ogóle móc się poruszać żeby nie wyleciało?
c) nie mieć wtedy parcia na sranie? :retarded:
Dla mnie 3ml to już było za dużo, w sensie komfortu i późniejszej ochoty na "dłuższe posiedzenie" na tronie, a 2ml to tak na styk - jeszcze nie jest aż tak niekomfortowo, ale i tak wydawało mi się że za dużo tego tam wlałem.
Co prawda jedynie 2 razy eksperymentowałem z tą drogą podania, gdyż najzwyczajniej w świecie nie przypadła mi do gustu - a już zwłaszcza wtedy, kiedy mam wybór między pompką z igłą, a pompką bez igły, to wybór jest dla mnie oczywisty. Na korzyść tej z igłą, rzecz jasna :D
A nawet jeśli miałbym porównać wszystkie możliwe drogi podania, to P.R. wybrałbym tylko wtedy, gdyby jedyną inną opcją było P.O. - już nawet palenie i wciąganie jest dla mnie o wiele lepsze.
No ale jak to mawiali Rzymianie: gustibus non disputandum ;)
Generalnie przed jakis czas przed chlupnieciem nalezy porzadnie sie wyproznic (mozna pomoc sobie np kawa, oczywiscie wypita). Substancja nie 'wyleci' jesli pare, parenascie minut poczekasz w pozycji lezacej by sie wchlonela. Skoro plusy i minusy tej drogi podania sa juz znane, to dodam jeszcze ze niektore substancje uzyte w ten sposob dzialaja nieco inaczej niz snifem czy dojapnie - przykladowo taka MPA (lagodna ale wyczuwalna, dluzej utrzymujaca sie stymulacja, w wiekszych dawkach jest jakas namiastka euforii) oraz AMT (mniej speeda i psychodeli, wiecej euforii, dluzsze dzialanie). Zapomnialem dodac o metkacie - oczywiscie nadaje sie, ale perfekcyjnie zrobiony i PRZEFILTROWANY.
Limitbreaker pisze:Chciałbym żeby ten wątek nie przerodził się w dywagacje na temat kwestii czy to jest gejowskie, takie, siakie, a służył jedynie problemom natury technicznej albo dzieleniu się wrażeniami
Dzięki bardzo za odzew, obczai się z tym NEBem prędzej czy później, jeśli się skusze dam znać.
A co do tego, że 5ml płynu to jest dużo. Nie wiem, czy Ciebie w odbyt ruchają, czy zwieracz szwankuje, czy co jest nie tak? To naprawdę nie jest żaden atak i nie obraź się, ale jak może się komuś w dupie 5 mililitrów roztworu nie mieścić i się ulewać? Chyba, że robiłeś coś źle. Albo chodzi, tak jak mówił LimitBreaker, o nastawienie psychiczne. Myślisz sobie, że będzie chujowo i na pewno się zaraz posrasz, no i dzieje się. Ale skończmy offtop, nie o tym tutaj. Dzięki wielkie raz jeszcze za odzew. To jeszcze jedno pytanie, jakie w waszej opini ketony i generalnie substancje polecacie w szczególnośći podawać p.r.? Jest coś co w waszej opini ma ewidentnie lepsze działanie? Chodzi mi o takie przykłady jak podawał Dersu. :)
Miks brefa z MPA tez jest niezly. 6-APDB probowalem i jest...nie wiem jak to okreslic, 'dziwacznie' chyba najlepiej oddaje ten stan, mnie nie bylo zbytnio do smiechu. Przymierzam sie do 4-FMA, ma ktos doswiadczenia z ta substancja pr?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/poldrugs.jpg)
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/modulacja_aktywnosci_kory_przedczolowej_szczura.jpg)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/hellevoetsluis.png)
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!
Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/methandanmalshelter.jpg)
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"
Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kasmjwgrze.jpg)
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa
Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.