Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 597 / 2 / 0
Witam,

Co sądzicie o tym, żeby pojawił się taki temat? Ostatnio tu i tam czytam o tej drodze podania, a na forum brakuje konkretnych informacji. Fajnie by było gdyby Ci z was którzy mają jakieś doświadczenie z do dupną aplikacją ketonów podzielili się swoimi doświadczeniami. Nos jak wiadomo przy ketonach szybko zaczyna umierać, nie każdy się kłuje, a radzić sobie jakoś trzeba. Może jednak lepiej sprofanować swój święty zad niż smarkać bordową krwią :)

Jeśli ktoś wie coś na ten temat niech może poda wady, zalety i różnice w dawkowaniu i działaniu względem innych dróg administracji.

Pozdrawiam was moi drodzy

Odrazu zapytam jak to jest z NEBem p.r. ?
Ostatnio zmieniony 22 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: Przyklejono, zmiana nazwy tematu.
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 1893 / 181 / 0
Pompka, najlepiej piatka, ercek do kielonka, rozpuszczasz w letniej wodzie, zaciagasz i chlup. Dla pewnosci odczekac pare minut w pozycji lezacej. Zalety to dluzsze dzialanie w porownaniu ze sniffem plus brak brak 'kolumbijskiego kataru' :D Wady to oczywiscie niedogodnosci logistyczne hehe - czas przygotowania i aplikacji plus prywatnosc oczywiscie. Niestety nie pamietam czy ladowalem neba, za to bref jakos roznicy nie zrobil. 3-MMC jak najbardziej - fajny, spokojny, stopniowo narastajacy wjazd. etkat tez sie nadaje. Sa tez pojeby ktore wala alfe w dupsko ;) - tutaj juz 10mg bedzie si. Najlepiej wspominam combo 3-MMC+etkatynon+AMT, bylo grubo, az za grubo, ale zajebiscie :) Ta droga podania najbardziej wg mnie jest najbardziej odpowiednia do miksowania euforykow z odrobina jakiegos stimsa dla lepszego podbicia.
  • 597 / 2 / 0
Coś mnie nie ciągnie do ingerencji w integralność mojego odbytu, acz może kiedyś coś będe miał co będzie sens miało i chciało. No ten zolpidem. Lubie to kurestwo, ale to cos nie tak z glowa ogolnie. Moze sprobuje tego NEBa, bede mial niedlugo, dam znac. HEEEJE ! AHOJ!
  • 3206 / 176 / 0
NEB p.r. jest bardzo dobry. Można pompkę dwójkę, albo piątkę, albo nawet insulinówkę (ściągnijcie igłę oczywiście %-D ). Z insulinówek już długo nie korzystałem. Dwójki i piątki są dobre. Z czasem przygotowania to ja nie mam problemu, ewentualnie po prostu mieć jakiś mały pojemnik np. po ketonalu i tam mieć przygotowany płyn. Ketony bardzo łatwo się rozpuszczają w 1-2ml, miałem problem jedynie z brefedronem. Jeszcze z plusów insulinówki jest to że od biedy jest to opcja "na szybko", bo można bez przygotowań sobie coś zaaplikować :cheesy: Tylko trzeba mieć gdzie. Do kibla, zaciągam i siup, strzykawę zwykle wyrzucam. Można się położyć, ale nie trzeba (jeśli potrzebujecie się w ogóle kłaść, to lepiej całą operację przeprowadzić już w pozycji leżącej, na prawym boku), z czasem parcie na siad na tron mija, ja tego już w ogóle nie odczuwam. Wydaje mi się że to jest kwestia nastawienia użytkownika i psychiki, to tak jak z odruchem zamykania oczu - jak chcesz wojować, trzeba się tego odruchu oduczyć ;]

NEBa wrzucaj 100-200mg (200mg to górna granica przy jakiejś tam tolerancji, 150mg to za dużo dla kogoś nowego), w im mniej rozpuścisz tym lepiej (~1ml jest dobrze). Pierwsze kilkadziesiąt minut to coś co bardzo polecam, wrzucić muzykę, położyć się, siup i jazda. Dawkowanie większości ketonów p.r. to 2/3 tego co wrzucacie oralnie, lub całość sniffa.

Chciałbym żeby ten wątek nie przerodził się w dywagacje na temat kwestii czy to jest gejowskie, takie, siakie, a służył jedynie problemom natury technicznej albo dzieleniu się wrażeniami. Najbardziej podoba mi się ten narastający wjazd jak to Dersu określił. P.r. w ogólnym rozrachunku wychodzi lepiej niż sniff.
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Skoro nie można dyskutować o tym czy to gejowskie, to niestety połowa mojej wypowiedzi idzie do kosza :'(
Wyrażę więc tylko swoje zdziwienie tym, jak Wy możecie wlewać sobie w dupsko takie ilości jak 5ml płynu i:
a) czuć się z tym komfortowo?
b) w ogóle móc się poruszać żeby nie wyleciało?
c) nie mieć wtedy parcia na sranie? :retarded:
Dla mnie 3ml to już było za dużo, w sensie komfortu i późniejszej ochoty na "dłuższe posiedzenie" na tronie, a 2ml to tak na styk - jeszcze nie jest aż tak niekomfortowo, ale i tak wydawało mi się że za dużo tego tam wlałem.
Co prawda jedynie 2 razy eksperymentowałem z tą drogą podania, gdyż najzwyczajniej w świecie nie przypadła mi do gustu - a już zwłaszcza wtedy, kiedy mam wybór między pompką z igłą, a pompką bez igły, to wybór jest dla mnie oczywisty. Na korzyść tej z igłą, rzecz jasna :D

A nawet jeśli miałbym porównać wszystkie możliwe drogi podania, to P.R. wybrałbym tylko wtedy, gdyby jedyną inną opcją było P.O. - już nawet palenie i wciąganie jest dla mnie o wiele lepsze.

No ale jak to mawiali Rzymianie: gustibus non disputandum ;)
  • 1893 / 181 / 0
No wlasnie, opinie sa jak dziury w dupie - kazdy ma swoja :D
Generalnie przed jakis czas przed chlupnieciem nalezy porzadnie sie wyproznic (mozna pomoc sobie np kawa, oczywiscie wypita). Substancja nie 'wyleci' jesli pare, parenascie minut poczekasz w pozycji lezacej by sie wchlonela. Skoro plusy i minusy tej drogi podania sa juz znane, to dodam jeszcze ze niektore substancje uzyte w ten sposob dzialaja nieco inaczej niz snifem czy dojapnie - przykladowo taka MPA (lagodna ale wyczuwalna, dluzej utrzymujaca sie stymulacja, w wiekszych dawkach jest jakas namiastka euforii) oraz AMT (mniej speeda i psychodeli, wiecej euforii, dluzsze dzialanie). Zapomnialem dodac o metkacie - oczywiscie nadaje sie, ale perfekcyjnie zrobiony i PRZEFILTROWANY.
  • 597 / 2 / 0
Limitbreaker pisze:
Chciałbym żeby ten wątek nie przerodził się w dywagacje na temat kwestii czy to jest gejowskie, takie, siakie, a służył jedynie problemom natury technicznej albo dzieleniu się wrażeniami
^ Warto by było ten cytat dołączyć do mojego pierwszego posta i porządnie pogrubić/dodać kolorek. Gdyby się jakiś moderator kiedyś nudził to poproszę. Żeby było dla wszystkich jasne. :)

Dzięki bardzo za odzew, obczai się z tym NEBem prędzej czy później, jeśli się skusze dam znać.
A co do tego, że 5ml płynu to jest dużo. Nie wiem, czy Ciebie w odbyt ruchają, czy zwieracz szwankuje, czy co jest nie tak? To naprawdę nie jest żaden atak i nie obraź się, ale jak może się komuś w dupie 5 mililitrów roztworu nie mieścić i się ulewać? Chyba, że robiłeś coś źle. Albo chodzi, tak jak mówił LimitBreaker, o nastawienie psychiczne. Myślisz sobie, że będzie chujowo i na pewno się zaraz posrasz, no i dzieje się. Ale skończmy offtop, nie o tym tutaj. Dzięki wielkie raz jeszcze za odzew. To jeszcze jedno pytanie, jakie w waszej opini ketony i generalnie substancje polecacie w szczególnośći podawać p.r.? Jest coś co w waszej opini ma ewidentnie lepsze działanie? Chodzi mi o takie przykłady jak podawał Dersu. :)
  • 1893 / 181 / 0
Polecam miks 150-200mg 3-MMC+100 etkata (najlepiej iglasty)+20mg AMT. Naprawde zajebista bomba i bardzo dlugo trzyma, praktycznie caly dzien bylem ostro nadzgany. Jak ktos gustuje w ww. substancjach to ten miks na 100% mu przypasi. kotek koniecznie w mikro igielkach - najbardiej euforyczna odmiana.
Miks brefa z MPA tez jest niezly. 6-APDB probowalem i jest...nie wiem jak to okreslic, 'dziwacznie' chyba najlepiej oddaje ten stan, mnie nie bylo zbytnio do smiechu. Przymierzam sie do 4-FMA, ma ktos doswiadczenia z ta substancja pr?
  • 1628 / 196 / 0
Żrące toto jak jakiś kwas. Dużo wody będzie trzeba.
  • 41 / 1 / 0
Witam, podanie 3,4dmmc przez p.r. ma według Was sens ?
Uwaga! Użytkownik tomala75 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.