Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
a) oczekuje euforii
b) nie lubi zbytniej stymulacji
Więc jeśli z takimi oczekiwaniami uderza w typowe stimy, to robi po prostu chujowo. To też polecam te serotoninowe :) a może znajdzie to, czego szuka.
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
koks też wchodzi głównie na umysł + dodaje euforii działanie serotoninowe (magiczny SRI), tyle że meta dużo mocniej wystrzela energetycznie, tak do działania (co widać mocno z zewnątrz), a koks bardziej wewnętrznie, daje taką magiczną pewność.
mef to już inna bajka, to też silny releaser serotoniny (m.in.), ale tego nie polecam w ogóle.
co o tym myślicie? oba niby wiarygodne źródła (nie z ulicy), a zachowują się jak dwie diametralnie różne substancje, są jakieś sposoby żeby poznać czy to, to to? wiem, że brzmię lekko infantylnie, ale jest jakaś metoda na identyfikację substancji i skąd biorą się te różnice?
ciąg dalszy nastąpi.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.