Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
Nie ma wątku ogólnego ani knajpy więc zakładam temat :)

Przez te Kannabinoidy w czasie emocji,rozmowy napinają mi się mięśnie co będzie najlepsze

Na co dzień brałem Propidinol (czy jak się to piszę ) od nie dawna baclofen ,jaki byłby najlepszy lek dorazny który wyluzuje

Tatrazepan i xanax dobrze spełniał swoją role ale co z tego ,jak zamulały mnie a ja muszę być wyluzowany a zarazem skoncetrowany i kreatywny a nie siedzieć zamulony

Dobry byłby alkohol jakiś drink ale mam niechęć do alkoholu

Ja nie chce ćpać czuć się przyjemnie itd ,chodzi o lek do stosowania medycznego w pełni tego słowa znaczeniu co luzuje mięśnie ale i nie zamula ,jaki byłby dorazny lek dobry jak mam ważne spotkanie
Ostatnio zmieniony 23 listopada 2013 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawka nazwy wątku
  • 2372 / 56 / 0
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pankuronium .

:D

A tak serio: rozluźniające, baaardzo lekkie (ze względu, że nie chcesz być zmulony; małe dawki silniejszych) benzo. Nic innego mi nie przychodzi do głowy (prócz alkoholu, który w głowę uderza).
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 5299 / 104 / 0
diazepam, ale lubi zmulić zwłaszcza jak się tolerki nie ma. Niewielkie ilości alkoholu, kielon czy tam browar, lampa halogenowa dobrego wina. Ale nie że kombinacja wszystkich tych trzech, chociaqż co kto lubi. Ja też nie przepadam za alkoholem, co ja go w ryj... Poza tym dobry drink z kilku składników - jak tu mieć niechęć :nuts:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1472 / 26 / 0
Jeśli chodzi o benzo to próbowałem tak zrobić po połowce miolastanu (a znowu Miolastan nie jest na tle innych benzo tak zamulający) fakt mięśnie się rozluzniły ,ale przeszkadzało to w rozmowie i to wyraznie ,nie mówię o zwykłym wyjściu z ziomeczkami na ławeczkę ,tylko o jakiś bardziej ważnych spotkaniach ,gdzie nawet lekkie zamulenie bardzo przeszkadza :)

może baclofen większa dawka niż 10 mg która biorę x3 dziennie ,może przed jakimś ważnym wyjściem 30-50 mg może da to radę ?
  • 2372 / 56 / 0
To już musisz popróbować i wyczuć tę idealną dawkę na granicy terapii a zmulenia. Zależy od organizmu.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1472 / 26 / 0
alkohol by najlepiej pasował ale nie pije alko nie chce a i tak poza tym można dostrzec minusa ,że czuć ten alkohol z ust

Najlepszy byłby lek co działa na te same receptory co alko , alko rozluznia mięśnie ,działa na częśc mózgu która odpowiada za ,przejmowanie się '' a przy tym nie zamula

można by było powiedzieć GBL ,ale co ja przeczytałem o GBL to jakoś ciężko było by uwierzyć ,że można było by znaleść w nim medyczny potencjał

ahh nasi politycy zdelegalizowali kava ,kava była by tutaj dobra myśle :-)
  • 2372 / 56 / 0
GBL w terapeutycznych dawkach byłby bardzo pomocny, ale bierz pod uwagę to, że potrafi rozregulować sen.
  • 1472 / 26 / 0
Prawie każdy kto próbował GBL skończył na ciągu

Może Benzo nie są jednak takie złe ,jakie benzo lub pochodne benzo są słabsze ( w sensie zamulującym,koncetracja itd ) od Xanaxu i Miolastanu ?

a może jednak jeszcze raz spróbować z połówka Miolastanu ,może ćwiartka 0.5 mg Xanaxu tez by jakos rozluzniła a nie zamuliła :)
  • 402 / 3 / 0
To weź 1/8 benzo
Mnie 1/3 klona usypia hardo na zwale a ty się dziwisz ze cie 1/2 zamula :lol:
wiewi2@bk.ru
  • 1472 / 26 / 0
up no chyba jednak masz racje

Może kuracja na baclofenie 3x dzienie 10 mg mi pomoże po jakimś czasie ,na stałe i nie będą potrzebne inne kombinacje

nie wiem czy ktoś miał podobny przypadek,jak ocenicie szanse takiej kuracji dopiero wczoraj zacząłem ,czy lekarka dobrą kuracje zaleciła czy chciała mnie zbyć i na odwal się zaleciła mi akurat taką kuracje ,może jakaś jest lepsza stałą kuracja ? zostawiając dorazne ,sporadyczne leki na specjalne spotkania
ODPOWIEDZ
Newsy
Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.