Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
PuTTy pisze:Ja bym bez problemu wrzucal 2mg 25B na pierwszy rzut. Nie zauwazylem w tej sub zadnego potencjalu BT. Oczywiscie najwiecej zalezy od usera i ss. Ale 25B z kolei jest najpiekniejsze ze wzgledu na wizuale i wspaniale doznania psychiczne oraz euforie.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Krol Zlew pisze:Czy tolerancja jest zalezna od wielkosci przyjetej dawki? Tydzien temu wzialem mniej jak 500mcg 25I, ledwo poczulem dzialanie. Chcialem dzis wziac 2mg pod dziaslo ale boje sie tej wielkiej tolerki o ktorej tyle czytalem. Faktycznie musze czekac te 3 tyg zwazajac na tak mala dawke jaka przyjalem ostatnio?
dobra nie musicie odpowiadac wlasnie zarzucilem :D
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.