Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
co do tematu jest warto , ale na pewno nie dla typowych cpunow co nie znaja umiaru, uzaleznili by sie od wszystkiego co daje faze a nie daje zjazdu, nie dla betonow ktorzy zamiast poczytac i przyswoic wiedze na temat owej substancji, zamawiaja butle bo jedynie co przeczytali to ze fajnie robi i nie daje zjazdu a potem placza na forum, nie dla ludzi ktorych jedynym zajeciem jest codzienne klikanie myszka przed monitorem i szukaniem co by tu dzis zazyc...
jezeli znasz umiar, masz dosc silna wole, poukladane zycie, potrafisz trzymac sie ustalonego planu i najpierw szukasz wszelkiego info na temat substancji ktora masz zamiar zarzyc, to jak najbardziej warto...
a teraz mozecie dawac mi minusiki w rozowym zeszycie czy huj wie gdzie :D
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
idac twoim tokiem, kogo obchodzi w co ja jestem wjebany ? i takie przypierdalanie sie do innych jest bezsensowne, wiec zamilcz
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.