Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
mr_brown pisze:Przeczytaj swój post, mój post, swój i sparafrazuj mi to o co Ci chodziło bo nie ogarnąłem.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
mr_brown pisze: Z resztą dex jest na tyle kapryśny, że próba stworzenia reguły czy przepisu mija się z celem - Będzie OK!
Z całej Twojej chaotycznej wypowiedzi ten fragment jest najdziwniejszy;
pytanie osoby już na pewno było udzielone
mr_brown pisze:Dlatego, też już napisałem;Jeśli jednak zadasz znów to samo pytanie to odpowiedź się raczej nie zmieni jeśli ktoś nie dokonał "odkrycia". Większość pytań jednak została już zadana a zmiana ilości mg (nie podając często swojej wagi) - jak zauważyłeś sam - może nic nie dać.mr_brown pisze: Z resztą dex jest na tyle kapryśny, że próba stworzenia reguły czy przepisu mija się z celem - Będzie OK!
mr_brown pisze:Z całej Twojej chaotycznej wypowiedzi ten fragment jest najdziwniejszy;w kontekście wcale nie brzmi lepiej...pytanie osoby już na pewno było udzielone
ale dobra - make dxm, no war :))
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
mr_brown to mr_brown, czasem musi pokomplikować.
Dziewczyna mr_browna
edit
Nie do końca rozumiem po prostu argumenty ale już sensowniej - trochę samodzielności trochę dyskusji i myślę, że znajdziemy złoty środek.
Pozdrawiam.
mr_brown
Switched my sulph to AJAX.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.