Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 18 / 0
Bez przesady. 3 tyg to jeszcze nie tak, źle. Jak chcesz przespać najgorsze to ok. Ale jeżeli chcesz normalnie fukcjonować to lepiej klon. Lepiej zainwestuj w coś na skręta a nie... :)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 809 / 15 / 0
Jakie dawki kodeiny w tym 3 tygodniowym ciągu? Olej w ogóle benzo, to nie jest aż tak długi cug. Zainwestuj w ketonal, loperamid i coś lajtowego na sen, np hydroksyzynę.
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1709 / 11 / 0
eis pisze:
Jakie dawki kodeiny w tym 3 tygodniowym ciągu? Olej w ogóle benzo, to nie jest aż tak długi cug. Zainwestuj w ketonal, loperamid i coś lajtowego na sen, np hydroksyzynę.
Zaczynałem od 300mg dziennie a teraz dwa razy po 450mg. Myślę, że benzo pomoże jako tako. A tymczasem ładuje 450 i ide na fotel się rozjebać %-D
  • 809 / 15 / 0
No to rolki, nie rzucaj się na te mocniejsze bzd :)
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 1709 / 11 / 0
eis pisze:
No to rolki, nie rzucaj się na te mocniejsze bzd :)
"Nie chce" %-D mi się iść do lekarza po rolki (ciągle zajebany nodduje), mam lorafen i na nim opieram nadzieje na łagodne wyjście z ciągu. Tylko lipa troche bo kumpel mi tramal wysyła za pare dni.
  • 1450 / 18 / 0
Łagodnie wyjdziesz, już nie sraj żarem i nie rób się taki poszkodowany przez ćpanie. Nie żryj tramalu ani benzo. Załatw sobie najsilnijeszy lek bez recepty- chyba miks paracetamolu z ibuprofenem i coś na biegunkę. I tyle.

• 1709 / 11 / 0
C9H13N pisze:
Łagodnie wyjdziesz, już nie sraj żarem i nie rób się taki poszkodowany przez ćpanie.
Sram żarem bo jestem wrażliwy na wszelkie zespoły abstynencyjne :-) a może to tylko subiektywne przekonanie. Nevermind.
  • 952 / 3 / 0
Fajne benzo szkoda ze paczka 2,5 mg poszla w 2 dni ale tak fajnie sie czulem, ale trzeba dojadac ja to jakos 2 razy dziennie najmniej bralem w dawkach 5 lub 10 mg zawsze do tego buch piwo i bylo fajniej jak po klonie chyba moje ulubione benzo :D jak zjem kolejne 3 paczki zmieniam leczenie na leczenie klonem :)
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 1450 / 18 / 0
Ojebałeśc całą pakę (62,5 mg) w 2 dni i jeszcze co jakiś czas zza dnia dojadałeś? Albo masz kosmiczną tolerkę lub(tak obstawiam) ściemniasz... Ja po 2 tygodniowym ciągu na estazolamie jak wziąłem 7,5 mg lorka to ledwno się na nogach trzymałem. A jak jeszcze do tego było by piwko tym się obudził gdzieś nad Bałtykiem czy w UK...

W sumie są osoby co jedzą po 10-12mg kolna dziennie, ale ciężko mi sobie wyobrazić zaawansowanego lekomana co je tyle lorazepamu w 48h.

• 952 / 3 / 0
ja sciemniam? od pol roku lekarz wypisuje mi 250 mg lorkow i 240 mg klonow co misiac wypraszam sobie :-D jestem jednym z tych sqrwieli ktorzy zostawili gdzies mozg na poboczu drogi jak wracali na zgonie, a tak szczerze dojadam po 3-4 lorki 2,5 mg co kilka godzin przepijam po 2 piwka to pol paczki schodzi na dzien a czasami nic jak klonuje pije i opioiduje sie :D chociaz pod opio lepszy lorek :D

Boze o czym ty do mnie mowisz ja nie jade na srednich benzo zjadlem pol paczki lexotanu 6 to srednio czulem, ty masz dawkowanie z innej bajki
estazolam a lorki to roznica, jak mialem z 16 lat zjadlem z 10 paczek klonow w mniej niz tydzien, ale nie mialem tolerki tak jak teraz wiec mialem urwany film przez tydzien :D a teraz zadko urywa mi film od czwartku odkad wyszedlem z gabinetu lekarza zjadlem paczke klonow i paczke lorkow moze troche wiecej bo jest wtorek czyli minelo 5 pelnych dni i co czuje sie trzezwo musze sie wspomagac blantami i innymi aptecznymi dziadostwami dajta maku :D ale tez kilka lat temu mialem jak ty, ze zjadlem jednego klona wypilem piwko i usnalem na caly dzien :-)
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.