ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ellendil »
Kostek pisze:
Nie mija się z celem. Stężenie CO2 nie musi być aż takie duże.
a jesli jednak chciałbym mieć dosyć duże stężenie? po wykresach fotosyntezy względem natężenia co2 bardzo chciałbym, żeby roślinka miała czym oddychać :P
uhahahahahahub! inweed, inweed...
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: johnson »
mam pytanie jakgłośny jest komputerowy wiatraczek. Mam boxa tajniaka w ktorym jest troche za gorąco (30 stopni). Jakie są najbardzej ciche . Chcę go zamontować do lampy żeby wysysał gorące powietrze z pod żarówek.
Babilon, Babilon, Babilon, wszędzie ten jebany Babilon
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
mialem wiatrak komputerowy, nie jest glosny, mialem boxa za biurkiem i lekko go bylo slychac, ale przy wlaczonym kompie wcale. zalezy co masz na mysli mowiac glosny, czy wogole go nei slychac czy nie rzucajacy sie w ucho ;)
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 25 / / 0
Rastuch pisze:
zalezy co masz na mysli mowiac glosny, czy wogole go nei slychac czy nie rzucajacy sie w ucho ;)
Czy nie jest głośny wcale. Zależy mi na bezgłośnym. Tak się zkłada że światło pali się w boxie w nocy kiedy cisze zaklucaja tylko gady w terarium.
  • 19 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Uwierz mi, będziesz miał wystarczające natężenie CO2.
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
Czy nie jest głośny wcale. Zależy mi na bezgłośnym. Tak się zkłada że światło pali się w boxie w nocy kiedy cisze zaklucaja tylko gady w terarium.
kompletnie cichy to on nie jest. chcesz zamontowac jeden? przy szczelnym boxie MOZE go nie byc slychac, ale to zalezy od akustyki pokoju, materialu z jakiego box wykonany itp. takze sprobuj poprostu, te wiatraczki kosztuja grosze. zrob test jak bedzie slychac to masz dola.
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
zawsze mozesz dac 3 wentylatorki lub 1 wiekszy, tyle ze na obnizonych obrotach.
  • 25 / / 0
wiatraczek zakupiony. Na razie przy dzialajacym kompie w 2 pokoju nic nie słychac. W ciszy lekie buczenie. Zobacze jaka będzie teraz temp. w boxie (ostatecznie była 35 stopni). Jeślli wszystko bedzie ok podłącze go do słabszego zasilacza żeby troche zwolnil na obrotach.
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
jak masz fundusze to mozesz za niecale 10 zet kupic regulator obrotow i podlaczyc pod niego wszystkie wentylatorki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.