Test był przeprowadzany na małym mrozie, aczkolwiek najszybciej jak to było możliwe.
Do 50ml moczu kolegi jarającego zostało dodanych (prawie idealnie) 5 ml kropli visine odmierzonych strzykawką.
Po ok. 7 minutach maczania testu w owej mieszance uzyskałem dziwne wyniki - kreski czerwone nie były równe lecz niektóre tylko do około połowy zaznaczone, oraz posiadały dziwne "zacieki" z czerwonego barwnika. Być może było to spowodowane warunkami :D
Jeśli nie brać by pod uwagę tych "dziwności" to test wyglądał tak jak w załączniku.
Za chuj nie wiem co o tym myśleć. Zapraszam do wspólnego przedyskutowania tego tematu ;)
Pozdrawiam.
PS: Niestety kurwa mać pojebała mi się kolejność ale najprawdopodobniej od lewej: AMP -> THC -> OPI -> MDMA w każdym bądź razie daje 80% że THC było drugie od lewej.
I mam pytanie, jeżeli ma wyjść pozytywnie to dolna kreska musi być CAŁKOWICIE niewidoczna czy może być bardzo słabo widoczna jak to u mnie ???
Bake palilam ostatnio wczoraj, wciągalam fete przedwczoraj. Po jakim czasie moge na spokojnie zrobic testy na mocz zeby miec pewnosc ze nic nie wykaze?
I druga sprawa - jak dlugo moze stac czyjś mocz w sloiku, w ciemnym i chlodnym miejscu? Tydzien?
pierwszy test - wlałam za mało kropelek, bo tylko jakąś 1/4 opakowania na ok. 100 ml moczu, więc na pewno za mało, poza tym to było rano a w porannym moczu jest najwięcej syfu - ogólnie wynik pozytywny
drugi test - był po południu, wlałam resztę opakowania do ok. 50-60 ml moczu ale wynik i tak był pozytywny ;/
aleeee za to potwierdzam skuteczność picia dużej ilości wody ;d a to z kolei było tak, że nie jarałam i piłam min 3 l wody dziennie + trochę browarków i tak przez 4 dni i 5 dnia miałam robiony test i wynik był negatywny :)
No i dupa... Tyle lat się ślizgałem...by z własnej głupoty zaliczyłem wtopę... Sprawa dosyć poważna gdyż związana z moją pracą.. mam kilka dni na dostarczenie czystych wyników z laboratorium... Ale po kolei. Nie paliłem przez pół roku nic a nic (wcześniej minimum gram dziennie przez 12 lat, później przez 2 lata miałem zaskokipo2 tygodnie (gdzie paliłem ze 30g przez ten czas).. ale to nie istotne... 2 tygodnie zacząłem palić hasz... w między czasie miałem różne badania i m.in. mocz. Nie skojarzyłem faktów... I teraz mam problem bo wynik był pozytywny. Dowiedziałem się o tym w piątek i na dniach muszę powtórzyć test... Od wczoraj piję piwko, wodę z cytryną,biorę jakieś ziołowe tabletki na oczyszczenie wątroby plus jakieś algi morskie :) Po 36h od ostatniego bonga zrobiłem test z apteki... niestety od razu POZYTYWNY.... W związku z tym, iż przeczytałem cały wątek a wciąż mam pytania, proszę o osoby wprawione w temacie:
- o ile dokładniejsze są testy laboratoryjne od tych z apteki
- chcę spróbować przemycić mocz od drugiej osoby... czy ma to znaczenie czy "dawcą" jest kobieta czy mężczyzna? Czy ktoś się może połapać że to lewy mocz bo od kobiety?
- czy patent z Visine działa (o ile) tylko z testami z apteki? czy jest szansa, ze zadziała w labo? Czy łatwo mogą to wybadać, że coś dodałem? Oczywiście rozumiem, że wszytko można wykazać, pytanie tylko czy przy takich testach ktokolwiek to sprawdza?
Scalono-Sonen
Niestety, nie mam opcji EDYTUJ więc piszę posta pod postem...
Po 5 dniach picia cytryny, piwa i wody... test apteczny bez jakiegokolwiek ALE pokazuje wynik pozytywny....
Fuzja - D5
16 dni od ostatniego palenia, wypite hektolitry wody, tona cytryn... i test z apteki nadal wychodzi pozytywny na THC...
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.