ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
Już pisali parę razy, sam też popierałem to zdanie, że to najlepsza opcja z Benzofuranów. Powtarzając się trochę w moim wypadku wszystko jest lepsze, empatia, euforia, może ew. brakować troszeczkę stymulacji w porównaniu do szóstki, chociaż w moim wypadku, to szóstce brakuje stymulacji, a w 5-MABP jest jej, no może nie sporo, ale akurat. Empatycznie i psychodelicznie postawiłbym na równi z MDA/MDMA o czym już też wspomniałem/wspomniano :)
Whole life is about "up" and "down".
  • 64 / 2 / 0
Zjadłem 160 mg na juwenaliach i... trochę mnie to przerosło. Wszystko ładnie, pieknie, empatia, euforia dopóki dwaj kumple nie powiedzieli mi że jeszcze nigdy nie widzieli takich oczu jakie wtedy miałem. Wytrzeszcz gałek i rozjebane źrenice. Ewidentnie było widać, że jestem mocno porobiony co zawsze przy czymkolwiek innym udaje mi sie w miare ukryć. Popsuło mi to trochę fazę bo przez to nie wykorzystałem całego potencjału mapbki a jest on na prawdę spory. Stymulacja na bardzo odpowiednim poziomie tzn nie za duża ani nie za mała. Mimo tego miałem dosyć mocny szczękościsk. Może było to spowodowane tym że był to dopiero mój drugi kontakt z benzofurami (rok wczesniej 120 mg 6apb) Pomijając to czułem się wspaniale. Brak bodyloadu i zejscia. Po jakichś 3.5 h od przyjecia wypiłem 3 browary i spaliłem sporo zioła co spowodowało niezły mindfuck oraz oevy jak juz wracałem do chaty z wciąż z lekką stymulacja w tle.

Mam zamiar spróbować jeszcze nie raz może w innych okolicznościach bo naprawdę rzecz warta uwagi :-) mam nadzieje, że cena za jakiś czas znacznie się obniży
  • 219 / 1 / 0
A do tego po 5 -mapb jest coś w rodzaju przyjemnego uczucia jak po opiatach - przynajmniej ja taki relaks odczuwałem.
  • 720 / 12 / 0
Rozczarowałem sie ta substancja. Myslalem ze mnie rozjebie 150 a było tylko fajnie. Peak zszedl bardzo szybko, a wlasciwie to nie wiedzialem kiedy to sie w ogole na maxa rozkreciło. Dzialanie trudne do okreslenia, jakies takie nijakie i w dodatku nachodzace falami. Chuj wie co mam o tym myslec. Sto razy wole apb, ale dam kiedys jeszcze temu zwiazkowi szanse.
  • 188 / 1 / 1
Mam pytanie do tych którzy próbowali to sniffować. Czemu sniff, to "strata materiału" jak to często określacie? Mocno drażniące śluzówkę nosa to bywa (i jeśli tak to porównywalnie do czego)?

Wiem, że na wiki i erowidzie podawana jest droga podania doustnego, natomiast jakoś ciężko mi pogodzić nawyki z tym faktem :blush: .
“Laziness grows on people; it begins in cobwebs and ends in iron chains”
  • 377 / 3 / 0
Sniff jest bardzo niekomfortowy i traci sie czesc efektow, chociaz ja osobiscie nie mialem tak ze wszystkimi furanami. Sprobuj, jak Ci nie szkoda materialu.
Whole life is about "up" and "down".
  • 469 / 29 / 0
Zapodałem sobie ostatnio 150 mg tego. W sumie zajebiste, latałem po domu z empatią na ryju i nikt się nawet nie pokapował. Źrenice wypierdala ładnie, szczękościsk i gwałtowna potrzeba różnorakich ruchów kończynami/palcami. Ze 3-4 h działania, zjazd wystąpił ale lajtowy w miare no i ciężko się po tym spało (sen przerywany).
  • 1 / / 0
Siemanko ludzie ostatnio zamówiłem 5-MAPB w formie piguły (100 mg w pigule) .
Teraz moje pytanie rozważam czy nie zacząć od połówki ponieważ mam rok przerwy co o tym myślicie .
Wcześniej próbowałem mefika metylonu brefedronu bufedronu i dużo by tego pisać ale do czego to jest mniej więcej podobne ?
z góry dzięki za odpowiedz ^_^
  • 677 / 1 / 0
Passenger pisze:
Mam pytanie do tych którzy próbowali to sniffować. Czemu sniff, to "strata materiału" jak to często określacie? .
Generalnie chodzi o biodostępność - mniej substancji wchłania się w przypadku benzo furanów w kinolu niż w bebolu. Choć jak widać nie wszystkim nie podchodzi wciąganie, ale no poleca się zazwyczaj jedzenie tej grupy substancji (znaczy się jako droga podania, bo ja stanowczo odradzam ludziom jedzenie narkotyków).
delikatny jestem na zwale.
  • 6182 / 439 / 12
Submakabre0 pisze:
Wcześniej próbowałem mefika metylonu brefedronu bufedronu i dużo by tego pisać ale do czego to jest mniej więcej podobne ?
Metylon chyba jest najbardziej z tego zestawu podobny. 100mg to minimum na start.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.