Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli ktoś z Was chce to mogę się postarać wysłać spakowany film przez tlen lub gg plikiem albo ma maila.
Ja tak go otrzymałam od kolegi. Albo Pocztą Polską wysłać na płycie ]
no to ja tez... :-D :-D :-D ;-) :-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
z numerami heroiny to sie mylisz te numery sa odwrotnie bo to nie jest ze nr. 1 najlepszy
...
heroin #1 - to w rzeczywistości nie hera tylko rafinowana z opium morfina
heroin #2 - otrzymana przez reakcję morfiny z kwasem octowym wolnozasadowa (freebase) heroina
heroin #3 - heroina HCl przeznaczona do palenia, na etapie produkcji dodaje się kofeinę aby obniżyć temperaturę topnienia - to jest właśnie brown
heroin #4 najbardziej oczyszczona forma heroiny HCl, dobrze rozpuszczalna w wodzie, przeznaczona do IV
Black Tar i nasz kompot w ogóle nie podpadają pod ten podział, ponieważ nie są otrzymywane z rafinowanej morfiny tylko z prymitywnie oczyszczanego ekstraktu alkaloidów opium.
megaupload ??? :-)
lucyper2 pisze:
heroin #3 - heroina HCl przeznaczona do palenia, na etapie produkcji dodaje się kofeinę aby obniżyć temperaturę topnienia - to jest właśnie brown
Pozdrawiam
a biała h hcl podobno rozpuszcza sie z zimnej wodzie bez kwaska(tego akurat nie sprawdzałem bo nie było nigdy okazji)
ja ten film sciągnąłem z emula,już go nie mam to niestety nie wrzuce.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.