Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
Zablokowany
  • 117 / 1 / 0
Jaka ilość choliny wskazana jest przy suplementacji 60-100mg nooptetu dziennie? póki co aplikuje z rana naczczo 1g i po poludniu 500mg. Czy senność po nooptecie jest wynikiem spadku ACh? FAkt, noopept sprawia, że bez budzika wstaje dużo wcześnej jednak ciągle ospały, aplikacja 30-40mg sprawia, że 1h potem mogę iść znowu spać.

PS. Nie wiem czy to kiepski sort czy tak to ma działać, ale nie odczuwam mega działania ww. substancji jak opisują niektórzy (zapach prawie bezwonny, smak gorzki, konsystencja śniegu), może to wynik problemu z utrzymaniem koncentracji bo i może substancja dziala, jednak przez tą ospałość trudno mi się skupić i utrzymać koncentracje na odpowiednim poziomie.
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 33 / 0
Czy przy braniu agonistow TRPA1 bede miec podobna faze jak po marihuaninie?
  • 749 / 86 / 0
To zależy. Agoniści TRPA1 mogą nie dać żadnego efektu, mogą dać naspidowanie adrenalinowe a mogą dać ujebanie jak po opio. Zależy to od tego jak mocno agonizujesz receptor, jaki jest poziom wapnia w komórkach, jakie masz pH. Wszystko jest mocno zależne i trzeba to wyczuć.
  • 1081 / 33 / 0
No to brechta, stala suplementacja w wysokich dawkach wapniem zwiekszy faze marichuaninowá dobrze mowie ?
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2013 przez cebex, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 749 / 86 / 0
Nie tyle zwiększy co zmieni ją na dużo bardziej ogarniętą i przyjemniejszą. Usunie również wiele negatywnych efektów jarania jak chociażby amotywacja. Trzeba jednakże zawsze stosować to razem z suplementacją magnezem oraz imbirem by ten wapń się wchłaniał.
  • 117 / 1 / 0
na rynku pojawił się nowy suplement typu smart drugs - sunifram. Testował ktoś? Warto zainwestować?
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 33 / 0
Dziala jak piracetam, lecz mocniej, jesli mialbys namiar to mozesz mi przeslac, wg mnie warto
  • 117 / 1 / 0
ebay
  • 158 / 6 / 0
Placebo mnożone przez placebo daje placebo.
  • 117 / 1 / 0
a human machine gdzie można dostać? skład tego stacku wygląda obiecująco
Zablokowany
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.