Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ciekawe, skad winter ma taka informacje.
Powrotu magii doswiadczylam jedynie w miksie DXM z galka muszkatolowa w proporcji 600 mg i dwa orzechy i to byl jedyny przypadek od 1,5 roku, gdzie stwierdzilam obecnosc magii w dzialaniu DXM. Niestety to jednorazowy przeblysk milosierdzia, moze przerwa od dysocjantow w ogole cos wskora.
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
Ps.Zawsze towarzyszą mi grejpfruty
Kolego robert1 daruj, że edytuje twojego posta, ale pragnę zwrócić uwagę innym, że ten wątek NIE SŁUŻY ROZMOWOM NA TEMAT USUWANIA CIĄŻY ! Od tej chwili konsekwentnie będę kasował offtop. Dziękuję za uwage
Powód: pojawiający się offtop
Dwa tygodnie temu zjadłem 450mg, dla mnie niby dużo, ale niczego nie uświadczyłem, nawet normalnie cisnąłem w Dirta na kierownicy, trasa nie wychodziła z ekranu, byłem w stanie dojechać do mety, nie interesowała mnie rzeka obok samochodu
Wczorajszej nocy 450mg, popiłem szałwią, ZWYKŁĄ herbatą, nie byłem w stanie chodzić.
Zaburzenia świadomości, halucynacje, takie sytuacje.
Jeżeli grejp i czosnek, to może i zwykła herbatka z szałwii?
W skrócie chodzi o to że aco po długiej przerwie nie działa. Ile od tej feralnej jazdy było do tej wcześniejszej jeszcze?
Tak w ogóle zawsze dziwiły mnie dawki tego forum, mam prawie 80kg (nie, nie jestem gruby) i moim rekordem było jedno opakowanie, może mam inne priorytety fazowe, może się kiedyś pozmieniają :moody:
Nie jest fajnie jak już nawet 900 nie zadowala :-p
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.