Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2466 / 16 / 0
Wieszam na nich psy bo mają umysły wypaczone.

Nie ma winy bez pokrzywdzonego.

A jak ktoś chce to niech jedzie nastukany. Nie normalne jest abym wracając wyspany z melanżu musiał się martwić czy zostało coś po wczoraj.
Zresztą huj. Podałem już w tym wątku pełno absurdów dotyczących tego hujowego przepisu.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 168 / 1 / 0
White_Power pisze:

Przykład
Kiedrowcy którzy mieli wydane bezterminowo prawo jazdy muszą je wymienić po 15 latach od 14 stycznia 2013.

Jebać rostowskiego
A przeszla ta ustawa, bo z tego co wiem senatorowie zaskrazyli ten przepis do Trybunalu Konstytucyjnego? Kurwa, przeciez prawo nie powinno dzialac wstecz... i jeszcze do chuja bede musial placic za wymiane plastiku, do tego dochodzi koszt fotek i w najgorszym wypadku koszt badan lekarskich, no ja pierdole!
jebac rostowskiego!
  • 10 / / 0
Taki cudowny post mi zniknął:< jeszcze raz...

Witam jestem nowy mam do Was takie pytanko. Wyobraźmy sobie taka sytuacje:

Jedziemy samochodem na imprezę wiadomo jest komfort. Oczywiście wódki nie pijemy bo nie chcemy stracić prawka. Ale za to bierzemy różne specyfiki i mówię tu o stymulantach. Oczywiście impreza się kończy bani już nie ma. Za to zostały nam rozjebane źrenice jak 5 zł. Można dać za przykład 6-APB po którym duże oczy długo się utrzymują. Łapie nas policja, jak sytuacja dalej się potoczy?

Zero w wydychanym, normalne zachowanie. Jakie będzie postępowanie policji zakładając, że zauważa? Oczywiście myślę że pojda testy na narkotyki. Nie wiem czy wyjdzie że zwykłych testów spożycie apb, ale przypuśćmy że tak. No i co dalej? Komenda, dołek, testy na krew, zabranie prawka? Jak kończy się ta sytuacja?
  • 4807 / 272 / 0
Tutaj może być bardzo różnie. Nie jest wykluczone, że we krwi zostanie wykryta amfetamina. Nie wybroniłbyś się, skończyłoby się najprawdopodobniej odsiadką lub zawiasami i obserwacją przez bardzo długi czas.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 67 / 2 / 0
Chuja. Jeśli to by było coś legalnego jak 6-APB a nie feta to jakby się bardzo chcieli dopierdolić to by Cie przetestowali najwyżej i puścili bo nic by nie wyszło. Gorzej jak by coś przy Tobie znaleźli bo Cie biorą na 24 i robią wielkie śledztwo żeby odkryć że masz coś co jest jednak legalne i po dwóch czy trzech miesiącach muszą Ci to oddać :)
I'm just a Rock and Roll rebel, I tell you no lies, they say I worship the devil, they must be stupid or blind
YALA! :gun:
  • 10 / / 0
Nom ale jednak to substancja psychoaktywna. chyba by nie wyszło w testach chociaż nie wiem na jakiej zasadzie one działaja. Czy chodzi o obecność metabolitów czy jak. Zresztą nie wiem czy apb ma z feta wspólne metabolity. Zakładam sytuacje że wyjdzie w testach coś i wtedy co by było.
  • 67 / 2 / 0
We wstępnych testach substancji zawsze kwalifikują wszystkie rc jako feta albo metaamfetamina, dlatego zgarniają cie na 24 a potem w lab sprawdzają że jednak znowu dali się zrobić w chuja. Natomiast w testach ślina/mocz i we krwi z tego co pamiętam to rc nie wychodzą w większości
I'm just a Rock and Roll rebel, I tell you no lies, they say I worship the devil, they must be stupid or blind
  • 4807 / 272 / 0
lady_calibra pisze:
Chuja. Jeśli to by było coś legalnego jak 6-apb a nie feta to jakby się bardzo chcieli dopierdolić to by Cie przetestowali najwyżej i puścili bo nic by nie wyszło. Gorzej jak by coś przy Tobie znaleźli bo Cie biorą na 24 i robią wielkie śledztwo żeby odkryć że masz coś co jest jednak legalne i po dwóch czy trzech miesiącach muszą Ci to oddać :)
Jasne, wierzysz w prawo i sprawiedliwość.

Widzisz że to jest temat o prowadzeniu pojazdu w ruchu drogowym?
  • 67 / 2 / 0
A miales kiedys taka sytuacje? Zostales zlapany pod wplywem i posiadajac?

Sent from my GT-S5360 using Rozmowy [H]yperreala mobile app
  • 4807 / 272 / 0
Nie i nie wiem jakie to ma znaczenie. Wg. prawa prowadzenie pod wpływem narkotyku jest przestępstwem i nie ma tu rozgraniczenia legalny/nielegalny. Można się wypierać i nawet trzeba ale kolega pytał o nieco przypałową substancję - pod jej wpływem twarz jest tak naćpana, że nie ma opcji wymigania się, a jeśli jeszcze dojdzie znalezienie prochu w pojeździe, nie ma wg. mnie opcji żeby się obyło bez konsekwencji.

Może są na forum osoby, które mają tego typu doświadczenia?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.