Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Edit: Już weszło, jest zajebiście :-D
teraz łykam 1g dziennie tylko po to żeby normalnie funkcjonować i szukam nowych wrażeń, konkretnie to petydyny szukam
albo tylidyny
Na ulotce jest napisane:
U dorosłych i dzieci w wieku powyżej 12 lat
Doustnie 50-100 mg (20-40 kropli lub 4-8 naciśnięć z pompki dozującej). Jak mam to rozumieć? 4 naciśnięcia to 50mg, 8 to 100mg i tak dalej? Podejrzewam, że w siebie "wtrysnąłem" coś między 30-40 naciśnięć z pompki, co by wg wzoru wyżej wychodziło między 400-500mg, si?
Proszę głównie o porady, żebym nie przesadził - teraz jest w porządku. I czy jutro będę mógł zarzucić, tj. czy zadziała, bo jest Dzień Ziemi i jakaś impreza u nas jest. Of coz alkoholu nie tykam, wezmę tylko Alprazolam, no i w domu się ztramcuję. Będzie spoko?
mam w kieszeni klonazepam.
lekki blogostan i sennosc i sen jak dla mnie nie ma szalu
ale jak cos kurewsko boli zeby nerki idealne albo na brak snu
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.