Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 117 / 1 / 0
czy noopept może nie mieć tego "grzybowego" zapachu? zamówiłem od popularnego sprzedawcy na ebay w postaci estrów i zapachu mocno nei czuć, trudno go do czegoś nawet przywrównać, natomiast zaapoliowany pod jezykowo jest niedobry, gorzki, powoduje slinotok i trudno go pod jezykiem utrzymac
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Występuje też bezwonny sort i niczego mu nie brakuje. Było to już pisane w wątku wielokrotnie.
Panowie, może zbierzemy dupę w troki i jakieś FAQ przygotujemy o noopepcie ? Rzuci ktoś ideami, propozycjami zagadnień etc ? Zgłaszam się na ochotnika aby to zebrać do kupy, ale pomocą nie pogardzę.
Jakby co walcie na jezushyperreal@interia.pl lub tutaj.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 19 / / 0
No i byłoby miło, gdyby ktoś z wagą ostatecznie potwierdził ile ma ta miarka 0,05, bo na pewnym forum sportowym pojawiły się koncepcje, że ~15 mg, ~30 mg, ~60 mg. Sprzedawca informował, że w okolicach 15, ale jakoś za szybki mi znika.
  • 24 / / 0
Piknik pisze:
Jak najlepiej/najefektywniej zażywać noopept w proszku?
ktoś wyżej pisał o 100% wchłanialności przy doustnym przyjęciu, także jest to prawdopodobnie bez znaczenia.

Co doradzacie na odbudowę sprawności umysłowej?
Chodzi mi o tylko te najskuteczniejsze, bo nie mogę na to przeznaczyć zbyt dużo.
  • 1252 / 4 / 0
@up

Zapraszamy do działu doping mózgu bo się zaczyna tutaj burdel robić.

Na to pytanie odpowiadaliśmy już mnóstwo razy - podstawą jest zdrowy tryb życia, zbilansowane odżywianie i suplementacja sporymi ilościami kwasów tłuszczowych omega-3 oraz lecytyną.
  • 1893 / 179 / 0
Mam pytanie, może nie do końca na temat - jak precyzyjna jest miarka 15mg dołączana do Noopeptu? Chwilowo nie mam wagi, bo zepsułem, a Noopept dojdzie wkrótce, substancje o nieco innym charakterze także ;)
  • 130 / 1 / 0
Nie można samemu zobaczyć? Wystarczy liczyć ile się przesypało miarek z całego wora (wysypywać miarkami proszek na kartkę i potem z powrotem przesypać)
  • 117 / 1 / 0
jak odczuwacie działanie noopeptu? aplikowałem już 20,40,60,100mg i działania jakoś nie czuć.
Uwaga! Użytkownik Pizarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
ja zaaplikowałem godzinę temu swoją pierwszą dawkę ~60mg od braindoping i nie czuję za bardzo nic.. zaraz się biorę za naukę, mmoże będę widział jakieś zmiany wówczas.
  • 2876 / 99 / 0
Zdjecia miarek poprosze to bede mogl pomoc, rozni sprzedawcy daja rozne lyzeczki.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.