Po dzisiejszym robię przerwę
rsyzf pisze:Jak się bierze ten noopept to można kreskę amfetaminy sobie machnąć czasami?
Zamierzam zamówić sobie tej łatającej dziury w bani po mj substancji. Proszę o namiary sprawdzonego sprzedawcy z ebay`a na PW, po co przepłacać i kupować od polaczków jak można mieć taniej.
Efekty już są. Pamietam 80% z tego co przeczytalem 0o. Dzisiaj np. zazwyczaj spie do 11-12 jak nie jezdze na uczelnie, dzisiaj pobudka o 8 wyspany jak nigdy, zarzucamy tą malutką miarke, sniadanko, posprzatany caly DOM, ogarniety strych piwnice zaczalem :D Wszystko poukładane, 0 ochoty na jakiekolwiek używki, potężna chęć wysiłku fizycznego, było bieganie, siłownia, młoda pani w aptece (byłem po puste kapsułki których nie dostałem) która od dawna mi się przygladała, dzisiaj niby nic zagadałem, wszstko tak naturalnie, dostałem numer :D
To nie działa tak jak jakies substancje ze czujesz wypierdolenie np. ketonach itp. poprostu "sam z siebie" a to dopiero 3 dni !! Wczesniej zamulony chodzilem ze mi sie nawet nie chcialo papierka podnieść , dyskusje ze starym nie konczą sie kłótniami dowodzącymi swoich racji, dzisiaj go zgasilem 3 słowami !! Uniknałem wypadku bo jakis pijany debil ktorego pozniej zlapali jechal po chodniku i prawie sie we mnie wladowal ale kurwa mialem taki refleks ze na blocie na recznym pieknie uniknalem, no ja pierdole ludzie sceny jak z filmu limitless jak chuj , będe pisał na bierząco bo czuje, że normalnie mój mózg znosi blokady. Dodam, że jem żeń szeń rano. Fakt przespalem sie 3 godziny popołudniu ale położyłem sie bo już praktycznie nie mialem co robic, wybór isć najarac ryja ze znajomymi albo pojsc spac :]
Troche bardziej się poce to zauważyłem, lekko źrenice powiekszone, sine worki z pod oczu znikneły. Jak coś to pisać bo troche chaotycznie napisałem. :]noopept z szarej torbeki jebiący starymi ludźmi, moczem, zgnilą rybą i nie podmytą pizdą :] Daje to mieszanke na żyga ale jedziemy
TheQ pisze:Kwintesencja polaczkowatego myślenia.
Wal w nos, ale tylko duże dawki, z resztą wszyscy w tym temacie piszą, że najlepiej walić dużo i raz na jakiś czas, oczywiście donosowo albo IV, bo wtedy najlepiej działa, dużo ludzi poleca też waporyzacje.
oczywiście PODOBNO...
/ironia mode off
Obserwuje konwulsje idei i Pustkę, która śmieje się sama do siebie ...
NOOPEPT MA BIODOSTĘPNOŚĆ BLISKO 100% PRZY PODANIU ORALNYM, NIE MA SENSU PODAWAĆ W INNY SPOSÓB.
Ja jakoś tego efektu nie mam.
Tak po za tym http://www.theclearpill.com/ serio kurwa czy ktos sobie jaja robi ?
Może noopept pomaga wywalić toksyny z organizmu i ta potliwość zniknie z czasem ?
Istnieją preparaty które ograniczają potliwość, bez recepty (widziałem w TV reklamy jakis czas temu) jak w necie poszukasz to coś na pewno znajdziesz.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.