Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ja zjadłem wczoraj ale troche wiecej bo 3 gałki niestety ale mielonej nie było wiec wziałem taka. Bania dosyc lajtowa choc pozniej oduzenie bylo niesamowite. O dziwo dzisiaj zero efektow, czyli osplaca sie brac mniejsze ilosci.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zewsząd i znikąd zaćpała!!! :O Faking szok OO

A nie lepiej zacząć od czegoś innego? Znaczy się, to pewnie zrobiłaś, żeby zobaczyć jak to smakuje i wogóle ale to już krok bliżej do stanu "odurzenia narkotycznego".
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 104 / 0
a można to paskudztwo z xtc mieszać? :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Oż. Zielone nie przesadzasz? 20 gram to dużo gałki, 40 gram powala na kilka dni ale 50? I łączone z 5 pilami? Ty chyba chcesz kogoś wykończyć :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 182 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chris »
Nie no gratz ;d

TO tylko proporcja, i to jeszce nieprawidlowo podana :|

5:1 to bedzie raczej 50:10 ;)

A co do pixów + galka, imo 10g galki na 2 pixy wystarczy ;]
they say money can`t buy me love and thats true
but money can buy me drugs so that`s cool :)
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Goutier »
O fuuuuuu przed chwilą próbowałem to spalić .... ale syf ten dym jest okropny nie dość że tak gryzie to jeszcze ten smak może nie taki typowo "gałkowy" ale obrzydliwy wypaliłem jedną lufe z bongosa (z mojego bongosa bardzo powoli leci dym ) ale se myślałem ze nie wyrobie wypaliłem drugą lufe tak normalnie bo mówie im sybciej tym lepiej ale wiecej nie mogłem oczywiście po dwuch dzidach mi nic nie siadło a ten smak dymu .. feeeeeee

Podsumowując już chyba wole (jeśli wogóle) załadować gałke klasycznie pijąc bo można szybciej to zrobić

Już dwa razy piłem gałke za pierwszym miałem ostre haloony na drugi dzień świat ,mi tak wirował że nie mogłem w stać z łóżka i iść do szkoły na trzeci dzień jeszcze lekko odczuwałem zejście (wtedy wipiłem 2)

A za drugim razem wypiliśmy z kumplem 3 na spółe i w sumie nic mi nie było tylko czerwone gały :/

Wiec podsumowując mozna raz spróbować ale nie polecam są inne dużo zacniejsze środki

Pozdro
  • 41 / / 0
Poszła dzisiaj 1 gałka zmieszana z 0,5l maślanki truskawkowej. Smak całkowicie znośny. Liczę, że zadziała na mnie jak na XoR'a. Poszło o 16.20. Czekam na efekty. Dam znać jak coś.
Uwaga! Użytkownik Dr_Strangelove nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lupulin »
Jeżeli to pierwszy raz to nie wiem czy poczujesz że to jest to, ale rzeczywiście po mąslance nie czuć wogóle smaku. Ale czy wogóle komukolwiek on przeszkadza? Gała jest taka milusia, mmmm.
Uwaga! Użytkownik lupulin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.