Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
17:45
Sorry za posta pod , ale szlag mnie zaraz trafi chyba. Zmusilem sie do tego i.v. Walnalem 3 ml i chuja wielkiego. Nie wiem o co kaman.
Scalono. mrstothet.
Poza tym weź pod uwagę, że np. 150mcg za słabo, 200mcg lekko, 230mcg akurat, 250mcg OIOM. Magia kurwa fentanylu. Poza tym sam fakt, ze wzieles raz czy dwa wczoraj wplywa na tolerke i już wszystkie wyliczenia chuj strzela, bo albo trzeba więcej albo nie.
A jeszcze nie daj boże wyciągasz f z plastrów spirolem, wtedy wydajność takiego płukania to jedna wielka kurwa niewiadoma. Te jebane folijki się zwijają, sklejają (w dodatku w każdych rodzajach plastrów inaczej), wystarczy, że się np. Actavis zwinie w ciasną rurkę, wydaje się że dawka była ok, bierzesz następnym razem taki sam kawałek, zwija się inaczej i masz kurwa o połowę mocniejszego strzała.
Najlepiej wyjebac sobie tolerkę na jakiś kosmiczny poziom, spokojnie mozna dojsc do 8mg na strzała, wtedy nawet cały plaster nie zabija :P lol
Nie wiem co mam zrobic.
pozdro Strat
To tyle z rad starego dziada.
P.S. Kwestia zwijania się niektórych plastrów w rulonik - wystarczy nadziać plaster na wykałaczki i po problemie!
Okazało się iż mimo chęci utrzymania się przytomnym nie wyszlo mu to !
Po przebudzeniu ledwo mógł złapać oddech i chłeptał powietrze, w każdym razie udało mu sie siebie ustabilizować i teaz siedzi roztrzęsiony że był o krok od śmierci
Czy owy znajomy będzie mógł normalnie teraz iść spać ? Zważywszy na to że wiadomo iż fenta uwalnia sie z tkanek ? Powiedział iż nie chce dorzucać już.
Więc panowie i panie, z fentem TRZEBA UWAŻAĆ ! NAWET DOJAPNIE !
.
A o uwalnianiu fentanylu z tkanek do krwi można mówić dopiero wtedy, gdy jest się w ciągu, tj gdy zażywa się fentanyl regularnie...
Pompka, nalokson, staza, żyła i łup jakby spod wody go wyciągnąć sie zachował debil skończony.
Ciekawe, a ja myslałem że ja to mam problem.
Wiec, chcę podkreślić że jak masz nalokson to łatwo jest obudzić takiego typa ale jesli brak tobie tago specyfiku to nie brał bym sie za fenta w dużych dawkach, a już napewno nie samemu, lubiłem ten narkotyk ale jak widze jakie spustoszenie sieje wśród ludzi to jakoś zaczynam sie go bać.
pozdro, niewyspany, u skraju zawału, wkurwiony Stratocaster
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.