Najgorsze po baclofenie nie sa mdłości, zamotanie(zaczynam 2 watek nie skonczywszy 1) tylko problemy z zasnieciem. Gdy juz zasypiam opraza mnie jakby prąd i się budzę. Gdy juz jestem bardzo zmeczony i w koncu zasne, to po paru minutachg budze sie wystraszony chuj wie czego, serce bije 140 uderzen na minute, strach jakbym mial zaraz zejsc.
Limitbreaker, paraliż senny, możesz przybliżyć? Dlaczego akurat po baclo, które zdaje się na sen działać dobrze (po 30mg śpie jak zabity). Dodatkowo brain-zaps, ja osobiście bym tak tego nie nazwał, ale na to każdy ma chyba inną definicję ;)
Diazepiny pomagają na akcje po balco i vice versa, w odstawianiu diazepin pomaga baclo.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.