Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Wrzuć to się przekonasz hehe
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 104 / 1 / 0
dc231 pisze:
NieZaczynaj napisz więcej na temat tego wcierania alfy, bo mnie i pewnie nie tylko mnie, zaintrygowała ta tematyka. Napisz jakie dawki i w jakiej formie, jak długo erekcja, po jakim czasie nastąpił wytrysk i czy potrzebna była stymulacja. I najważniejsze - czy można stosować z partnerką (żeby jej cipki nie wypaliło). Jednym słowem będę wdzięczny za pełne info, bo też się lubię mocno zabawić.
o swojego wacława to juz sie nie boisz ze ci sie przypali :D ale o partnerke trzba dbac hehe
  • 46 / 5 / 0
Ze względu na obowiązki, narkotyki zażywam raz na dobrych kilka miesięcy i wolę nie wtopić przy następnym razie, bo później oprócz kaca jest wnerw, że zmarnowałem fajne ćpanie (a planuję dopapnie 3-MMC i dofiutnie alfe). Dlatego zależy mi na informacji czy mogę wetrzeć alfę w fiuta w tzw. międzyczasie i następnego dnia być w 100% wydajnym intelektualnie i fizycznie. A co do dbałości o partnerkę to po prostu cipka mniej wytrzyma, niż fiut, którego w razie czego można wsadzić do zimnej wody.
  • 15 / / 0
Jakim agentem trzeba być żeby sypać temat na wacława :-D Sniff lub oral w zależności jak kto lubi i będzie dobrze zawsze, nie przesadzajcie z ilością bo wtedy kurczy się masakrycznie po większości stymulantów i zanim powstanie spowrotem działanie najlepsze mija.

3mmc + pentedron
alfa-PVP
brefedron

GBL reperuje hydraulikę
  • 46 / 5 / 0
A jakim agentem trzeba być, aby przyjmować per odbycior albo i.v.? Skoro skuteczna na erekcję jest metoda dofiutna to dlaczego tak się nie bawić (i jeszcze ten mimowolny orgazm :-D ). Ja sobie już obiecałem, że tak spróbuję, bo GBL działa na mnie strasznie muląco i ani trochę euforycznie, a niestety po ketonach jest krucho z erekcją. I jestem w 100% pewien, że nie tylko mnie zaintrygowała ta metoda. Kto spróbował nich się chwali, bo trzeba przyznać, że pomysł jest nietuzinkowy.
  • 15 / / 0
Co ma wcieranie tematu w fjuta do erekcji ? Koleś sobie ciśnie z was beke a wy to łykacie jak pelikan ciepłą sperme. Tak jak wcieranie koksu w FILIPKA nie powoduje żadnych wyjebanych erekcji po za tym że znieczuli przez co można dłużej.
  • 1095 / 34 / 0
Penis podobnie jak cipka absorbuje dragi, jest to bez wątpienia prawdziwe stwierdzenie. Nie trzeba zatem mocno myśleć , że pvp wrzucone na fiuta będzie działać i działa. Ewidentnie czuć silniejsze sex efekty niż tylko po np. podaniu językowy.

Najbardziej polecam wrzucic dawkę zazwyczaj stosowaną metodą i uzupełnić to dopenisową. Działanie jest bardzo pełne, mocne (i twarde hehe) i satysfakcjonujące. Enjoy!
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 2876 / 99 / 0
Wyobrażam sobie takie akcje antynarkotykowe podobne do "meth not even once" - zdjęcia które chwytają postępująca degradację żeńskich narządów rodnych i hasło "mefedron - nawet jednorazowe wtarcie mefedronu powoduje permanentne uszkodzenie pochwy".
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 401 / / 0
Syn Bozy pisze:
Wyobrażam sobie takie akcje antynarkotykowe podobne do "Meth not even once" - zdjęcia które chwytają postępująca degradację żeńskich narządów rodnych i hasło "Mefedron - nawet jednorazowe wtarcie mefedronu powoduje permanentne uszkodzenie pochwy".
Jeszcze ''<brutalny obrazek> 'twój pierwszy raz na mefedronie = i żaden kolejny nie będzie taki sam. bo żadnych kolejnych już mieć nie będziesz. i bezpłodny będziesz'' hihi, aż sobie tapetkę ustawiłam mefową.
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
3 mmc czy pentedron bedzie lepszy do tych spraw??
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.