thcmenel pisze:Niech sobie będzie. .
miejmy nadzieje że plotki okażą sie tylko plotkami
Paliłęm w niedziele dużo mn. AKB48
na drugi dzień kręciło mi się głowie ,zmysł wzrok był zmieniony tak jakby to był jeszcze after ,tak jak to kiedyś było po Spice Goldzie ,że na drugi dzien coś czuje ale wszystko stabilnie było tylko ,że najgorsze
wysypka mi wyskoczyła także na drugi dzien oby to nie była wina AKB
@Lufarulez PW
-dlugo trzyma wiec malo sie dopala,
-faza podobna do naturalnej,
-nie ma scjiz jak po am albo ur nawet
a minusow nieco wiecej;
- czuje wjazd na serce nawet dzien po paleniu,
- chujowe w smaku,
-rano nie chce sie wstawac, zabija motywacje na dluugo po paleniu
ALE ogolnie moja opinia na temat tego jest dobra i mysle, ze miks z MAM bedzie kozacki.
westdawid pisze:-rano nie chce sie wstawac, zabija motywacje na dluugo po paleniu
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.